Jasper Cillessen, el futbolista holandès que va ser porter del FC Barcelona entre els anys 2016 i 2019, ha estat novament denunciat per la seva exparella i mare de la seva filla, la periodista esportiva María Morán. El passat mes de febrer va ser denunciat per abandonament de família, ja que no paga la manutenció de la filla i tampoc no se'n vol fer càrrec. Ara, a més, Morán ha destapat que el futbolista li ha estat fent xantatge amb distribuir imatges seves de contingut sexual.

La periodista ha decidit compartir públicament les amenaces que ha estat rebent per part de l'holandès. "Si continues parlant malament de mi, recorda que tinc totes les teves fotos i vídeos". Aquest és només un dels molts missatges de text que ha rebut Morán, i que ha compartit Nació Digital. La periodista no ha dubtat a denunciar-lo per segon cop i a posar a disposició de la justícia totes les proves escrites que té.

Cillessen amenaça l’exparella arran de la primera denúncia

El futbolista, de 33 anys i que actualment juga en un equip de primera divisió de la seva ciutat d'origen, Nimega (Països Baixos), va començar amb les amenaces després que Morán el denunciés per haver-se desentès de la filla de tots dos, menor d'edat, i per la qual hauria de pagar una manutenció a la mare. L'espanyola no s'ha deixat intimidar, però, i als missatges que rebia del futbolista va contestar categòrica: "T'agradaria que em posés com una boja dient 'si no m'agafes el telèfon, ensenyo tot el que tinc teu'?". Això no va detenir el futbolista i la va tornar a amenaçar: "Ensenya tot el que vulguis, però una periodista amb fotos i vídeos despullada és diferent".

Ha abandonat la filla

El primer cop que María Morán va denunciar Cillessen va ser fa tot just un mes. En una entrevista a El Mundo, la periodista va desvelar que la seva exparella s’havia desentès per complet de la filla de tots dos, no la reconeixia i, per descomptat, es negava a pagar la manutenció que li correspon com a pare de la petita. La menor, a més, va patir una greu pneumònia que va requerir que estigués una temporada ingressada en un hospital. Segons la denúncia de Morán, el futbolista va abandonar la nena al centre sanitari, negant-se a pagar els costos del seu tractament, al qual va haver de fer front per complet la periodista.

Per la seva banda, Cillessen no s’ha pronunciat en cap moment públicament sobre aquesta demanda, tot i que ara s’ha revelat que ha reaccionat fortament en l’àmbit privat. María Morán també ha aprofitat el seu cas per denunciar la situació de desemparament que pateixen moltes dones quan es tracta d’enfrontar-se a homes de cert poder social com Cillessen, un futbolista internacional de renom.