Aquest dissabte al voltant de dos quarts de dotze de la nit, els bombers van rebre un avís que s'havia produït una explosió en un pis de Camarles (Baix Ebre). La façana de l'edifici ha patit desperfectes i fins i tot s'ha desprès una part. Per precaució, s'ha evacuat un matrimoni gran que vivia al pis de sota, però que es troben bé. Els serveis d'emergència han atès dos joves ferits a conseqüència de l'explosió.

Els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets i, segons les primeres investigacions, la deflagració s’ha produït com a resultat del buidatge de tres pots d’insecticida darrere del forn. Els dos ferits són els responsables d’aquest intent d’exterminar els insectes que tenien a la cuina. Els joves, de 19 i 21 anys, han estat traslladats amb politraumatismes a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Incendi a un geriàtric

També la passada nit els bombers van haver de desplaçar-se a la residència d’ancians Vilamontgrí, a Torroella de Montgrí (Baix Empordà), a causa d’un incendi que ha obligat a evacuar una setantena de residents.

Van rebre l’avís de foc a dos quarts de nou del vespre. Quan van arribar van constatar que l’incendi s’havia originat a una habitació de la primera planta, segons informa l’ACN. Els bombers, amb l’ajuda dels agents dels Mossos i de la Policia Local, van aconseguir evacuar tots els ancians i dos d’ells van ser traslladats a l’hospital de Palamós per inhalació de fum.

Una hora després els residents de la segona planta, que havia quedat intacta, van poder tornar a les seves habitacions. Gradualment, van poder tornar també els avis de les habitacions de la primera planta, on s’havia produït l’incendi, excepte quatre d’ells que van ser reallotjats a la planta baixa. Segons han informat els bombers, cap a dos quarts de dotze de la nit van recuperar l’electricitat de tot l’edifici.