Un ampli dispositiu dels serveis d'emergències aquest dijous a la tarda al voltant de la plaça Universitat de Barcelona ha generat una gran expectació entre els vianants que passejaven per la zona, una de les més turístiques de la capital catalana. Després de rebre un avís d'un incident a l'estació de metro d'Universitat, diverses dotacions dels Bombers de Barcelona, patrulles dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana s'han desplaçat fins a la boca de metro situada a la cantonada amb el carrer Pelai, així com també ho han fet efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Una persona s'ha suïcidat saltant a les vies del metro a plaça Universitat

Quan els serveis d'emergències han arribat a la zona i han baixat a les vies, han trobat una persona que havia mort després de llençar-se a les vies del tren. Malgrat els esforços dels serveis sanitaris per intentar salvar-li la vida, només s'ha pogut confirmar la seva defunció. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tracta d'un suïcidi del qual no han transcendit gaires detalls. El succés ha obligat a tallar la circulació de la línia L1 durant més d'una hora, fins que l'autoritat judicial no ha fet l'aixecament del cadàver. Altres trens que circulaven per la línia han hagut d'aturar-se en parades anteriors i els passatgers han agafat altres mitjans de transports per poder arribar als seus destins. 

La parada de metro d'Universitat també ha estat evacuada perquè els serveis d'emergències poguessin treballar. El desplegament dels serveis d'emergències, a més, de generar una gran expectació entre la gent que hi havia a la plaça Universitat, també ha obligat a tallar durant una estona el carrer, provocant algunes afectacions al trànsit. Precisament als voltants d'aquest punt de Barcelona estaven convocades dues manifestacions en favor i en contra de les ocupacions aquest vespre i s'hi estava començant a acumular molta gent.