Uns excursionistes han trobat en una zona boscosa de Cassà de la Selva, al Gironès, el cadàver d’un home de 77 anys i veí de Quart que portava desaparegut des del passat 8 de desembre. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, la troballa es va produir cap a les dues de la tarda d’aquest diumenge, a la ribera d'un riu sec en una zona propera al refugi de les Gavarres. El cos no presentava signes de violència i ha estat traslladat a l’Institut de Medicina Legal (IMLC) de Girona per practicar-li l'autòpsia i saber exactament les causes de la mort i quan es va produir.

El difunt, Josep D.B., no donava senyals de vida des de principis del mes de desembre. Va ser una veïna qui va alertar a la seva família perquè feia temps que no el veia ni sentia sorolls a casa seva. L’última notícia d’ell s’havia tingut el 8 de desembre, encara que la denúncia per desaparició no es va posar als Mossos d’Esquadra fins al 18, deu dies després. La policia catalana va passar a totes les patrulles una fotografia del desaparegut i la seva descripció per tal de localitzar-lo. La recerca, però, ha acabat amb l’aparició del cos sense vida de l’home.

Un excursionista troba al Ripollès el cadàver d’un altre ancià desaparegut

La troballa del cos sense vida d’un home de 77 anys desaparegut al Gironès per part d’excursionistes, recorda molt a la que es va produir fa poc més de dues setmanes al Ripollès. El 28 de desembre, un excursionista va trobar el cadàver d’un altre ancià desaparegut mentre feia senderisme a un bosc de Pardines. La víctima era Àlex Soler, un veí d’Arenys de Munt de 77 anys, que feia dies constava com a desaparegut per la seva família. En aquella ocasió, no van trobar cap pista que determinés la causa de la mort i el cas es va tancar com un suïcidi en descobrir un nota de comiat al seu ordinador.