Un excursionista ha trobat aquest dimecres, 28 de desembre, el cadàver d’un home mentre feia senderisme a un bosc de Pardines (Ripollès). Es tracta d’Àlex Soler, veí d’Arenys de Munt de 77 anys, que feia dies que constava com a desaparegut per la seva família.

Mort per suïcidi

Segons avança El Punt Avui, els diversos cossos policials tenien l’avís de recerca del veí d’Arenys de Munt i comptaven també amb la descripció del seu cotxe, un Seat Toledo de color gris que ha estat trobat molt a prop del camí de l’Orri, on ha aparegut el cadàver. Després d’identificar la víctima, els Mossos d’Esquadra van fer un registre al seu domicili per tal de trobar alguna pista que desvelés les causes de la mort. Finalment, van trobar una nota de comiat al seu ordinador, i els investigadors han tancat el cas confirmat que s’ha tractat d’un suïcidi.

Apareixen dos cadàvers en una finca

El passat dijous, 29 de desembre, la Guàrdia Civil ha trobat els cadàvers de dues persones en una finca de Brea de Tajo (Madrid). Els cossos presentaven clars signes de violència, i els agents han identificat un dels veïns com a presumpte autor dels assassinats.

Les víctimes són un noi de 18 anys i una dona de 33 que portaven desapareguts des del passat 15 de desembre. Quan els van trobar els cadàvers estaven en un avançat estat de descomposició i mostraven signes d’haver estat cremats. El sospitós d’haver comès l’assassinat s’ha suïcidat llençant-se contra un camió mentre anava amb la seva bicicleta, presumptament per haver-se sentit acorralat, ja que el dia anterior havia hagut de declarar per la desaparició dels seus veïns.

A hores d’ara la investigació continua oberta per tractar de determinar les causes que haurien motivat el doble homicidi, així com la relació exacta que tenia amb les víctimes. La principal hipòtesi amb la qual treballa la policia és que hi hauria hagut una mala convivència entre ells.