L'home de 34 anys i nacionalitat espanyola detingut com presumpte autor de l'assassinat de Mohamed, un nen de 8 anys, a Ceuta, ha confessat el crim. No obstant això, l'estranya forma d'assumir-ho ha fet que la investigació encara no s'hagi donat per tancada. El cas continua sota secret de sumari. Segons ha avançat La Sexta, l'acusat va dir primerament els agents que va trobar-se amb el noi, va ser-hi amb ell i van discutir, però que va perdre la vida accidentalment. Així mateix, també va negar en tot moment haver abusat del menor, cosa que tampoc va poder ser confirmada per l'examen forense. Tanmateix, ara s'hauria reconegut com culpable després que la seva versió anterior no acabés de convèncer a la Policia Nacional.

L'arrestat té antecedents policials per agressió sexual i robatoris amb intimidacions. Segons informen fonts pròximes a la investigació a EFE, l'home ha reconegut a dependències policials la seva culpabilitat, tot i que encara no ha transcendit si hi podia haver intervingut alguna persona més a la mort del nen. L'autòpsia va desmuntar la coartada de l'assassí, al revelar que el menor havia mort de forma no accidental, essent necessària la intervenció de dos forenses per recollir restes del cos del nen, que van ser enviats a Madrid pel seu anàlisi.

No tenien cap relació

El cos sense vida del nen Mohamed Abdeselam, de 8 anys, va ser localitzat a primeres hores del matí del passat 19 de desembre en un terraplè pròxim al seu habitatge particular amb diverses ferides, envoltat de deixalles, a la barriada de Loma Colmenar de Ceuta. Cursava tercer de Primària al col·legi Severo Ochoa i tenia dos germans de 18 i 21 anys i una germana de 14. La mateixa matinada del dia que va aparèixer el cadàver, la família va presentar una denúncia davant la Prefectura Superior de Policia per la desaparició del menor, que va sortir de casa per jugar un partit de futbol amb uns amics.

Els investigadors van alertar que no trobaven cap relació entre la víctima i el detingut. No obstant això, la Policia Nacional, a través de la Policia Científica, ha mantingut diverses línies de treball sense descartar cap hipòtesi sobre la mort del nen. L'home va ser arrestat aquest dimecres al migdia quan va sortir del seu domicili a la barriada de Los Rosales de Ceuta, propera al lloc on van trobar el cadàver. Ara ha confessat el crim, segons les fonts citades, i passarà a disposició judicial en les pròximes hores.