Cada vegada hi ha més incògnites del cas de l'Esther López de Traspinedo (Valladolid). Encara que tot apunta que es tracta d'un crim, hi ha molts caps sense lligar. Els agents estan intentant esbrinar què va fer la desapareguda en la nit dels fets: sospiten que va morir entre les 5:40 i les 6:10 de la matinada del 12 de gener i s'estan centrant a saber què va passar en aquesta franja horària de 30 minuts.

L'autòpsia d'Esther López de la Rosa, que va ser trobada morta en estranyes circumstàncies el dissabte, ha determinat que presentava signes de violència, compatibles amb un homicidi o amb un accident. Els guàrdies civils que estan investigant el cas, tot i que no descarten res, pensen que algú va posar el seu cos a la cuneta de la carretera hores abans que fos trobat per un veí del municipi. 

L'Esther va morir entre les 5:40 i les 6:10 del dia que va desaparèixer

Els policies pensen que l'Esther va morir entre les 5:40 i les 6:10 de la matinada. Ella es va connectar al seu mòbil a les 5:40 i, a les 6:10, quan la seva mare li va trucar amoïnada perquè no havia tornat a casa, el seu mòbil ja no donava senyal. Així doncs, estan intentant recopilar gravacions de les càmeres de seguretat de la zona on ha estat trobat el seu cos per poder identificar algun vehicle sospitós.

Quan l'Esther va agafar el mòbil per última vegada, ja feia dues hores que havia baixat del cotxe de l'Óscar, l'última persona que la va veure. Així doncs, l'enigma és esbrinar què va fer la jove de 35 anys en aquest marge de dues hores i què va passar a la franja horària de 5:40 a 6:10, que va ser quan va morir.

Esther López / Twitter

Esther López de la Rosa va desaparèixer a Traspinedo (Valladolid) fa gairebé un mes i l'autòpsia ha determinat que va patir una mort violenta, compatible amb un homicidi o amb un accident / Twitter

El cadàver de la desapareguda va ser trobat en estranyes circumstàncies

El cadàver de l'Esther va ser trobat amb la mateixa roba que el dia que va desaparèixer: vestida, amb la bossa de mà, les claus de casa i el mòbil. Tot i que els agents no descarten que hagi estat víctima d'un accident de trànsit i que el seu cos estigues a la cuneta els 24 dies que va estar desapareguda, és una hipòtesi gairebé impossible, ja que s'han fet batudes amb més de 600 persones molt a prop de la zona i el seu cos estava en una zona visible. A més, alguns veïns que passegen diàriament per la zona, asseguren que no havien vist res i que, per tant, haurien d'haver posat el seu cadàver amb posterioritat.