Busquen el conductor d'un totterreny: els agents pensen que és el responsable de la mort de l'Esther López de Traspinedo (Valladolid). La hipòtesi que aquesta jove de 35 anys va patir un accident de trànsit cada vegada és més clara.

Segons els informes forenses, tot apunta que l'Esther López de la Rosa va patir un accident de trànsit la nit que va desaparèixer. La Guàrdia Civil està intentant localitzar un totterreny que, segons les seves investigacions, és el possible responsable de la mort d'aquesta dona.

Busquen restes de pintura a la roba de l'Esther

Per aconseguir esbrinar qui és el conductor del vehicle, estan buscant restes de pintura a la roba de l'Esther. D'aquesta manera, els policies podrien descobrir el model del cotxe i apropar-se cap a l'autor dels fets.

Treballen amb la hipòtesi que és un totterreny que va passar per la carretera de Traspinedo el 12 de gener entre les 5:40 i les 5:50, que és l'hora que els agents pensen que va morir. Si algú té alguna pista, que no dubti a contactar amb l'Institut Armat.

Les lesions del seu cos són compatibles amb un accident de trànsit

L'autòpsia ha determinat que el cos de la desapareguda té el maluc trencat i un cop a les cervicals, a més de lesions a l'abdomen i al tòrax, perfectament compatibles amb un accident de trànsit

Aquesta hipòtesi encara agafa més força tenint en compte que l'Esther anava caminant d'esquena als cotxes i, per tant, no hauria tingut temps d'apartar-se abans del possible xoc. La roba de l'Esther estava bruta i glaçada, com si fes dies que estava allà. A més, portava tots els objectes personals a sobre, fet que posa en dubte que hagi estat víctima d'un crim

Esther López de la Rosa / Redes sociales

L'Esther López de la Rosa va ser atropellada per un totterreny: aquesta és la hipòtesi principal de la Guàrdia Civil / Xarxes socials

La troballa del cadàver, el gran enigma del cas

Així i tot, els veïns del municipi que acostumen a passejar per la zona on va aparèixer el cadàver, estan convençuts que algú va posar el seu cos allà a posteriori: passegen cada dia per la zona i, en els 24 dies de cerca de la desapareguda, no havien vist el seu cadàver, uns fets molt improbables, però no impossibles.

Busquen el conductor d'un totterreny per la seva implicació en el cas

Trobar el totterreny presumptament responsable de l'accident és com buscar una agulla en un paller, ja que hi ha molts totterrenys a Traspinedo. L'Equip Especial d'Investigació d'Accidents de la Guàrdia Civil treballa amb la hipòtesi de l'accident, però, així i tot, hi ha molts caps sense lligar

També estan intentant esbrinar si l'Esther va caure a la cuneta per l'accident, si es va moure mentre estava ferida o si algú va posar el seu cadàver allà amb posterioritat. En cas que es corrobori la hipòtesi de l'accident, el conductor del totterreny es podria enfrontar a penes de presó per un delicte d'homicidi imprudent.