Novetats de la desaparició de l'Esther López a Traspinedo (Valladolid): surten a la llum detalls del nou sospitós de la desaparició d'aquesta jove de 35 anys. Es tracta d'un home del seu entorn més proper a qui li han pres declaració sis vegades. Tot i que, de moment, no l'han detingut, pensen que podria estar relacionat amb aquest cas.

L'Esther López de la Rosa va desaparèixer el 12 de gener en estranyes circumstàncies. Va ser vista per última vegada als afores del restaurant La Maña d'aquest petit municipi de Valladolid. La Guàrdia Civil té una investigació oberta per esbrinar on està la víctima: estan convençuts que ha patit una desaparició forçosa.

Ramón el Manitas, en llibertat després de sis dies detingut

En un primer moment, van detenir Ramón el Manitas, un veí del municipi que va mentir a les seves declaracions inicials i que va estar sis dies detinguts. Es tracta d'un home amb antecedents policials i que anteriorment havia intentat apunyalar un home en el restaurant on va desaparèixer l'Esther. 

Les primeres declaracions del nou sospitós, plenes de contradiccions

Després de passar a disposició judicial, van deixar-lo en llibertat amb mesures cautelars. Actualment, els policies estan centrant les investigacions en un nou sospitós: es tracta d'un home que va estar amb la desapareguda la nit que va desaparèixer i que va tenir moltes contradiccions a les seves primeres declaracions com a testimoni. 

El sospitós respon a les inicials C.L.G., que després de declarar cinc vegades com a testimoni, aquest dimecres ho ha fet en qualitat d'investigat. De fet, el mateix sospitós havia participat en les batudes per buscar la desapareguda, però les investigacions de la Guàrdia Civil el posen ara en el punt de mira.

Esther desaparecida / SOS Desaparecidos

Investiguen un nou sospitós per la desaparició de l'Esther López de la Rosa a Traspinedo (Valladolid): és una persona del seu entorn proper que va tenir contradiccions a les seves primeres declaracions / SOS Desaparecidos

Macrobatuda de 600 persones per trobar la desapareguda de Traspinedo

Aquest dissabte l'ajuntament de Traspinedo ha organitzat una macrobatuda per trobar-la, on han participat més de 600 persones. A la cerca, s'hi han incorporat helicòpters, drons i gossos de rastreig, però de moment, no han trobat ni rastre d'ella.

També han tret mostres del cotxe de Ramón el Manitas que veure si hi ha rastre de l'Esther. El cas es troba sota secret de sumari i, per tant, no han transcendit més resultats de les proves ni de la investigació. Si algú té alguna pista sobre la desapareguda, que ho notifiqui a la Guàrdia Civil o a Emergències 112 immediatament.