No paren d'aparèixer noves contradiccions i incògnites a la desaparició de l'Esther López a Traspinedo (Valladolid): el nou sospitós culpa el seu amic, que és un home que no està sent investigat. 

Fa més de 18 dies que Esther López de la Rosa va ser vista per última vegada a Traspinedo i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre. Només es va detenir una persona per la seva presumpta implicació que, després de passar sis dies a la caserna de la Guàrdia Civil, va ser posat en llibertat amb mesures cautelars per falta de proves. Es tracta de Ramón el Manitas, un conegut veí del municipi que va mentir a les seves declaracions inicials.

Un nou sospitós, un home de l'entorn proper de la desapareguda de Traspinedo

Actualment, el punt de mira és cap a un altre sospitós que, de moment, no ha estat arrestat. Es tracta d'un home de l'entorn proper de la víctima que va ser l'última persona en veure-la. Es tracta de la persona que va deixar l'Esther al costat del restaurant La Maña després de discutir amb ella, ja que la volia seguir la festa, però ell no. 

Aquest sospitós assegura que és innocent i, de fet, ha participat en la cerca de l'Esther a les batudes organitzades per l'ajuntament, la Guàrdia Civil i Protecció Civil i que aquest cap de setmana ha anat a deixar les seves mostres d'ADN, que podrien ser clau per la investigació.

Esther López desaparecida / Archivo

No es descarten detencions per la desaparició de l'Esther López de la Rosa a Traspinedo (Valladolid): el sospitós culpa una altra persona que no està sent investigada / Arxiu

El sospitós culpa una altra persona de la desaparició

De fet, segons explica Antena 3, aquest investigat diu que la persona involucrada en la desaparició forçosa de l'Esther és un altre amic, que no està sent investigat per la Policia i que també estava al cotxe la nit dels fets. A més a més, no es descarten noves detencions que podrien ajudar a esbrinar els caps sense lligar d'aquesta misteriosa desaparició.

Col·laboració ciutadana per trobar la jove de 35 anys

L'alcalde del municipi ha demanat públicament que, qualsevol persona que tingui alguna pista sobre la desapareguda, que no dubti a comunicar-ho immediatament a les autoritats, ja que la col·laboració ciutadana és clau per trobar-la. També ha aprofitat l'ocasió per demanar que no es perdi l'esperança en localitzar-la.