Un centenar de persones es queden sense cotxe ni diners després d'una gran estafa en un concessionari multimarca a Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat.

Estafa en un concessionari de Sant Boi de Llobregat

Diverses famílies van comprar cotxes en un concessionari multimarca de Sant Boi de Llobregat, CRT 2010 Automòbils, abans de Nadal, pagant al comptat o de forma finançada per un banc. Però després del pagament, no van rebre cap vehicle.

Concesionario Sant Boi / TV3

Gairebé un centenar de persones s'han vit estafades per aquest concessionari, que va cobrar els cotxes i mai els va entregar / Captura de pantalla TV3

Al gener, el local del concessionari estava buit i tancat, i a finals de febrer, els Mossos d'Esquadra van detenir la propietària del negoci i la seva filla. La dona ho va negar tot i el jutge va decretar la llibertat amb càrrecs de totes dues a l'espera que se celebri el judici.

Segons van explicar diversos afectats a TV3, alguns van vendre el seu cotxe, a l'espera de tenir el nou, que mai ha arribat. "Ens hem trobat que tenim dos nens, un cotxet i no tenim cotxe ni previsió de tenir-ne" explicava Sónia Segura al mitjà 324.

Ni cotxe ni diners: mig milió d'euros

D'altres segueixen pagant el crèdit del banc i no han aconseguit el vehicle. Ningú respon les trucades dels afectats i encara hi queda un cotxe dins l'establiment, el d'una parella que el volia vendre. Ells no han cobrat per la seva venda i no tenen forma de recuperar-lo. 

Concesionario Sant Boi / TV3

Una parella que volia vendre el seu cotxe no va rebre el pagament i no poden recuperar el vehicle, tancat dins el local / Captura de pantalla TV3

"Passem cada dia per aquí perquè vivim al costat i veiem el cotxe, que és el pitjor que ens pot passar. Veure el cotxe aquí i la ràbia que et fa de sentir-te estafat d'aquesta manera", explica Manel Victòria al mitjà citat.

Ja hi ha més de 70 denúncies contra el concessionari i els advocats estimen que l'estafa podria superar el mig milió d'euros. Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant el cas, que segueix sumant persones afectades.