Les xarxes socials s'han omplert de vídeos i fotografies captades per moltes persones que van anar diumenge a la nit a la discoteca La Daurada a Vilanova i la Geltrú. La nit de festa va acabar amb diversos aldarulls a l'establiment que es van iniciar en un dels reservats VIP del pis de dalt.

Segons alguns dels testimonis, la música va acabar uns minuts abans del normal i alguns dels assistents que estaven en un dels pisos superiors van començar a llançar des de dalt tota mena d'objectes que tenien al seu abast com a copes, taules, cadires, ampolles o gels. S'han registrat alguns ferits.

Les persones que es trobaven en la pista de ball, situada a la part inferior de la discoteca, van considerar el llançament d'objectes com un atac i van començar a llançar objectes cap a dalt per defensar-se. En els vídeos es pot veure moltes copes volant d'un costat a l'altre.

 

Els dos grups van començar a insultar-se i es va generar un ambient realment violent. En les imatges difoses a través de les xarxes socials s'ha pogut veure els membres del staff de seguretat de la discoteca calmant als assistents de la taula VIP que van començar a llançar objectes.

La discoteca no s'ha pronunciat

Des de la direcció de la discoteca no han publicat res sobre aquest aldarull en cap dels seus comptes a les xarxes socials. Encara que, segons ha pogut saber ElCaso.cat, hi ha diverses persones que han demanat que se'ls tornin els diners de la seva entrada per haver hagut de presenciar aquest desagradable espectacle.

En el seu perfil de Tripadvisor hi ha moltes persones que es queixen del tracte que reben els clients per part dels porters i alguns asseguren que ha empitjorat molt i que ha deixat de tenir un ambient agradable per anar a prendre unes copes a la nit.

Un problema recurrent

Molts veïns de Vilanova i la Geltrú denuncien que en aquest establiment successos com el que va passar la matinada anterior succeeixen constantment. Les queixes han anat en augment pels aldarulls i baralles que passen en aquest conegut club amb accés a la platja.

De fet, a finals de novembre de 2021 hi va haver una violenta baralla a La Daurada que es va saldar amb dos joves ingressats a l'Hospital Vall d'Hebron després que es barallessin amb navalles dins de l'establiment. Un d'ells havia patit molts talls i l'altre es va trencar la mandíbula.

Els Mossos van investigar aquest succés i tot apunta que les causes de l'enfrontament van ser una disputa entre les dues persones implicades. Diversos veïns del municipi s'han queixat dels aldarulls i problemes que s'han generat en aquesta discoteca i demanen que es reforci la seguretat i la presència d'agents de policia per protegir els assistents.