El que havia començat com un agradable dia a la platja va acabar en tragèdia el passat divendres a l'estat mexicà de Michoacán. I és que un llamp va impactar contra una parella de turistes, matant-los a tots dos; la dona va morir a l'acte, mentre l'home va arribar amb vida a l'hospital, però va acabar sucumbint a les greus ferides provocades pel llamp. 

 

En unes aterridores imatges gravades per uns testimonis, es pot veure com algunes persones es troben a la platja de Maruata, entre elles la desafortunada parella. No era un bon dia per ser a l'aire lliure, ja que el cel estava ple de núvols i feia molt de vent. De fet, la poca gent que hi era en aquells moments a la sorra estaven intentant guardar les gandules i para-sols davant la imminent arribada de la pluja.  De sobte, va caure un llamp, amb la mala fortuna que va impactar contra la parella. 

No van sobreviure 

Segons els mitjans locals, la dona va morir immediatament després de l'impacte, que fins i tot va generar un petit foc que va acabar consumint el cos de la víctima. Els testimonis van trucar ràpidament als serveis d'emergències, però els paramèdics només van poder confirmar la defunció de la dona. 

Pel que fa a l'home que l'acompanyava, també va patir ferides molt greus de cremades, però encara continuava amb vida. Després d'estabilitzar-lo, el van evacuar en una ambulància fins a l'hospital més proper, on, desgraciadament, els metges no van poder fer res per salvar-lo, i va acabar morint poc després d'arribar. Les víctimes eren originàries de la ciutat mexicana de León, i es trobaven a Michuacán de vacances amb altres membres de la seva família. 

Des de fa uns dies que la costa pacífica de Mèxic està en alerta vermella per l'alt risc de tempestes elèctriques. El vídeo s'ha viralitzat a les xarxes socials, i diversos meteoròlegs han reaccionat a les imatges, advertint a la població que evitin passar llargues estones al carrer. "No hem de sortir a l'aire lliure, a llacs, platges, parc, camps de golf i de futbol, etc. Sempre allunyats d'arbres, pals i qualsevol altre objecte alt", han especificat els experts.