Valerie Tindall, de 17 anys, va desaparèixer el passat 7 de juny sense deixar rastre a la localitat d'Arlington, Indiana (Estats Units), després de dir als seus pares que anava a la feina. Després de gairebé sis mesos de cerca, la policia ha trobat el cos de l'adolescent en una caixa de fusta enterrada en el jardí d'un dels seus veïns, Patrick Scott, de 59 anys, a qui a vegades ajudava amb la seva empresa de neteja. El sospitós ha confessat el crim, explicant que va estrangular la noia amb un cinturó perquè ella, suposadament, li feia xantatge. 

La víctima mantenia una relació d'amistat amb el presumpte assassí 

La mare de Tindall ha explicat als mitjans locals que la seva filla visitava sovint la casa de Scott, ja que treballa ocasionalment per ell i també era amiga de la neta del detingut. "A vegades passava temps amb la seva família, i tots hem fet plans junts"; Patrick Scott gaudia de la confiança dels pares de l'adolescent, fins i tot després que la policia registrés casa seva després de denunciar la desaparició de Valerie i tenir-lo com un dels principals sospitosos durant tot aquest temps. 

La policia no s'explica com no van poder trobar el cadàver abans; entre juny i novembre, van sol·licitar fins a 50 ordres d'entrada i escorcoll sense obtenir cap pista. En una d'aquestes ocasions, el passat octubre, un dels gossos va indicar que havia localitzat l'olor de la noia, però el consegüent rastreig de la zona va quedar en res. En aquell moment, van pensar que l'animal possiblement s'havia equivocat, ja que, molt a prop de casa de Patrick Scott, hi ha un estany. 

Va confessar-ho tot després de la troballa del cos 

Segons el detingut, la noia va intentar fer-li xantatge, tot i que no ha transcendit el motiu d'aquesta suposada coacció. Però per això hauria assassinat l'home a l'adolescent, escanyant-la amb el seu cinturó fins que va deixar de respirar. Després, la va col·locar en una caixa de fusta que havia fet ell mateix, i la va enterrar al jardí, a només 100 metres de casa de la víctima. Patrick Scott ha ingressat a presó sense fiança de manera preventiva a l'espera de judici, acusat d'assassinat i obstrucció a la justícia.