La policia estatal de Maine (Estats Units) i agents de l'FBI han trobat mort Robert Card, l'exmilitar de 40 anys que el passat dimecres va disparar amb un rifle de guerra contra diverses persones, primer en un bar i més tard en una pista de bitlles, deixant 18 víctimes mortals i 13 ferits. Card va poder fugir abans que arribessin les autoritats, i estava en crida i cerca des de llavors, amb tota la comunitat de Lewiston tancada a casa degut a l'alt risc que suposava l'home. 

Durant dos dies, centenars d'agents han estat cercant el tirador per tot el comptat d'Androscoggin. El mateix dia de la matança van trobar el seu cotxe, un totterreny blanc, abandonat prop d'un embarcador a la localitat de Lisbon, a només 12 quilòmetres del lloc del tiroteig. El seu cadàver ha aparegut per aquella zona amb un tret al cap, i les autoritats locals han confirmat en un comunicat que Robert Card s'ha suïcidat

Va deixar una nota a casa seva 

Els motius d'aquest nou tiroteig als Estats Units, el més mortífer del país del que portem d'any, encara es desconeixen. Els mitjans locals van informar que Card patia un trastorn mental i que ja havia amenaçat de tirotejar la Guàrdia Nacional. A més, durant l'exhaustiva recerca de Card, els policies van trobar una nota a casa seva en la qual assegurava que no el trobarien amb vida. 

Entre les 18 persones que van perdre la vida a mans de Robert Card durant el tiroteig del dimecres, hi havia un noi de només 14 anys. Moltes de les víctimes pertanyien a la comunitat sorda, que estaven fent una reunió en un dels establiments on Card va entrar amb el rifle.