La parella formada per Lionel Messi i Antonella Rocuzzo haurà d'estar alerta després del greu incident que va patir Ander Herrera als voltants de l'estadi del Parc dels Prínceps. El futbolista espanyol va ser atracat mentre conduïa el seu cotxe a la zona de Bois de Boulogne.

La capital francesa no és una ciutat tan segura com Barcelona i les conseqüències de la seva marxa a París no seran únicament esportives, ja que haurà d'estar alerta per evitar qualsevol tipus de problema com el que va tenir l'exjugador del Manchester United.

L'atracament a Ander Herrera

Ander Herrera, jugador del Paris Saint-Germain, va patir un robatori en el qual li van sostreure 200 euros. Mentre el centrecampista conduïa el seu vehicle una prostituta va aprofitar un semàfor en vermell per obrir el cotxe i robar-li la cartera i el telèfon mòbil. El propi Ferrera va declarar que l'assaltant semblava tenir un objecte intimidatori a la seva mà, una cosa que podria tractar-se d'una arma.

Herrera circulava per l'avinguda de la Reina Margarida a l'oest de la capital francesa quan va ser atracat. Segons el futbolista el tancament de seguretat del seu cotxe no es va activar i no va poder evitar la delictiva acció de la prostituta.

L'atracadora va utilitzar Ander Herrera com a xofer fins a deixar-la en una localització específica. Una vegada allà li va comentar que si volia recuperar el seu telèfon havia de deixar-la al lloc que ella li digués i donar-li 200 euros. El bilbaí ja ha presentat una denúncia a la policia i les forces de l'ordre han considerat creïble la seva declaració i ja treballen per detenir la lladre. També va comentar que realitza la denúncia per evitar que algú pugui patir aquest mateix problema en un futur.

Ander i Messi, bons amics

Ander Herrera i Leo Messi mantenen una bona relació personal. Es van enfrontar diverses vegades quan ambdós jugaven en LaLiga. Herrera ho va fer amb les samarretes del Real Saragossa i el Athletic Club abans de marxar al Manchester United. Ara són companys d'equip i sembla que són amics després de veure's les cares en diverses ocasions.

EuropaPress 3938668 ander ferrera of psg celebrates his goal with lionel messi of psg during

Ander Herrera i Leo Messi abraçats / Europa Press

Formen part del mateix grup d'amics dins del vestidor. Els hispanoparlants com Ander Herrera, Juan Bernat, Ángel Di María, Paredes o Icardi han acollit Messi i és freqüent veure publicacions d'alguns d'ells a les seves xarxes socials en dinars d'equip.

Ander, peça clau en el PSG

El centrecampista espanyol està sent una de les sorpresa de la temporada en el Paris Saint-Germain. Els experts no esperaven que Herrera tingués tant pes a l'equip, però s'està imposant a les figures de Parets i Gueye en aquest inici de temporada. L'exjugador del Manchester United ha jugat 10 partits en la Ligue 1 en els quals ha anotat 3 gols i ha repartit 2 assistències. El nivell d'Herrera està sent alt i alguns són els que creuen que Luis Enrique l'hauria de convocar amb la selecció espanyola.

Per la seva part, a Leo Messi li està costant tenir continuïtat a l'equip francès. L'argentí ha tingut diversos problemes físics i els compromisos amb la seva selecció li han fet perdre's diversos partits amb el seu nou equip. Únicament ha disputat 4 partits en el campionat domèstic en els que no ha aconseguit anotar. A Champions sí que ho ha fet en 3 ocasions, millorant notablement el seu rendiment.