Nou escàndol al món del futbol. Noves pistes apunten que l'exblaugrana Éric Abidal estaria implicat en la brutal agressió a la jugadora del PSG Kheira Hamraoui per una revenja personal després d'una ruptura amorosa.

Éric Abidal torna al punt de mira

Així ho ha avançat el diari francès Le Monde, que assegura que l'exdirector esportiu del FC Barcelona hauria liderat l'atac a la centrecampista, que la va deixar ferida en braços i cames.

Ha estat el xip del telèfon de la jugadora el que ha delatat el nom d'Éric Abidal, amb qui va mantenir una relació entre 2018 i 2020. Segons el mitjà citat, els encaputxats que la van assaltar li van recriminar que es fiqués al llit amb homes casats.

Hamraoui 2

Kheira Hamraoui / EFE

El reconegut esportista haurà de comparèixer en el procés judicial per donar la seva versió dels fets, que van succeir el 4 de novembre a Bois de Boulogne. Les noves sospites s'han fet públiques després de descartar la principal sospitosa fins al moment, Aminata Diallo, que ha estat custodiada durant 36 hores per la policia.

Involucrat en l'agressió a Kheira Hamraoui

Ara la investigació intentarà aclarir si la ruptura de la parella podria ser el desencadenant d'una revenja que va deixar ferida en braços i cames a la centrecampista del Paris Saint-Germain Kheira Hamraoui.

L'agressió va tenir lloc després d'un sopar d'equip amb les seves companyes i el cos tècnic de l'equip parisenc al restaurant Bois de Boulogne.

La centrecampista tornava del compromís al cotxe d'Aminata Diallo, una altra jugadora del club francès. Quan estava a prop del seu domicili els dos homes la van baixar del vehicle i la van colpejar amb una barra de ferro.

Una revenja amorosa en lloc de l'enveja de Diallo

Hamraoui, va ser traslladada l'hospital i va ser atesa per les ferides que presentava en braços i cames, rebent diversos punts de sutura.

La jove futbolista va tornar al Paris Saint-Germain aquesta temporada després de tres temporades plenes d'èxits amb el Barça.

A la seva última campanya com a blaugrana va aixecar la Liga, la Copa de la Reina i la Champions League. A més, la francesa va ser una de les jugadores més destacades per la seva capacitat golejadora encara sense ser davantera.

Hamraoui 1

Kheira Hamraoui / EFE

La pallissa li va impedir de jugar contra el Reial Madrid en la tercera jornada de la Champions League femenina i continua recuperant-se de les seves ferides i del xoc.

Un trasplantament de fetge sospitós el 2012

Éric Abidal ja va estar en el punt de mira 2012, quan va haver de ser operat d'urgència per rebre un trasplantament de fetge. La premsa comunicava en el seu moment que l'òrgan provenia del seu cosí, que només se sap que es deia Gerard i que residia a França.

Trasplantament de fetge de Éric Abidal amb el seu cosí / EFE

Trasplantament de fetge d'Éric Abidal amb el seu cosí / EFE

I no va ser fins a 2017 quan la Policia va detectar presumptes irregularitats en el trasplantament del futbolista.

Els investigadors, que havien intervingut els telèfons del llavors president del club, Sandro Rosell, en el marc d'una investigació sobre blanqueig de capitals, van descobrir quatre converses, gravades entre els dies 20 i 27 d'abril.

En aquestes trucades entre Rosell i un o diversos col·laboradors, reconeix "la compra d'un fetge il·legal" per al jugador francès.

A part de la polèmica, les escoltes van obrir un procés judicial que va ser arxivat el 2018 i reobert el 2019, i que encara està per resoldre.