Moltes vegades associem el menjar ràpid i, concretament, les hamburgueses a aliments que no són massa sans i es poden comprar a un preu molt accessible. Tot i això, sempre hi ha excepcions i algunes d'elles arriben a tenir uns preus extremadament desorbitats.

La 'fama' que tenen aquests aliments és que són econòmics, però el seu valor es multiplica quan els adquirim en algun lloc en el qual presenciarem un esdeveniment com al cine o un estadi. Aquestes botigues d'alimentació solen tenir uns preus summament elevats, ja que aprofiten que els consumidors únicament poden comprar menjar en aquests establiments.

Als estadis se solen vendre aliments que puguin menjar-se amb les mans i fàcilment com a hamburgueses, frankfurts, patates fregides o entrepans. Encara que els preus solen ser més cars que en bars o restaurants, els responsables dels Atlanta Braves de la MLB han volgut fer un pas endavant en el que a qualitat i preus es refereix.

L'hamburguesa de 30.000 euros

En el Truist Park, estadi de beisbol dels Atlanta Braves els aficionats que vagin a veure algun dels partits de l'equip local podran comprar una peculiar hamburguesa per menjar-se-la mentre gaudeixen de l'espectacle que pot oferir la MLB, la millor lliga d'aquest esport de tot el món.

L'equip va anunciar a les seves xarxes socials que posaria a la venda una hamburguesa amb ingredients de primera qualitat, el que ha sorprès tots els aficionats és l'elevat preu d'aquest menjar. El que vulgui provar-la haurà de pagar 30.000 euros.

estadi atlantaGSV

Truist Park / Google Street View

Aquesta hamburguesa, que està feta per commemorar el títol aconseguit pels Atlanta Braves el 2021, destaca pels seus ingredients de molta qualitat. La carn és de vaca Wagyu, una de les més valorades del món, ve acompanyada d'ous ferrats de gallines que s'han criat en llibertat, foie, llagosta, formatge cheddar, allioli de tòfona, enciam i tomàquet. Aquest plat va acompanyat de patates fregides que estan empolvorades amb formatge parmesà.

Per què aquesta hamburguesa és tan cara?

Existeix una raó per la qual aquesta hamburguesa és tan cara, tots els aficionats que la comprin rebran un regal molt especial, un anell d'edició limitada igual al que els van regalar als jugadors per la consecució del campionat mundial el 2021.

Hi ha una opció més econòmica per als que vulguin gaudir d'aquesta hamburguesa sense tenir l'anell d'edició limitada. El preu és el de 151 dòlars (uns 139 euros) i també ve inclòs un anell, encara que d'una qualitat menor i del qual existeixen moltes més còpies que el d'edició limitada que ofereix la versió 'prèmium'.

La reacció d'alguns aficionats a les xarxes socials

Moltes persones han comentat l'elevat preu d'aquesta hamburguesa a les xarxes socials. Alguns han comprat el seu valor amb el d'algunes de les entrades i com és de ridícul permetre que es pugui pagar tant: "Pagues més per ella que per cent entrades. Per què pagaria tant per una hamburguesa de Wagyu congelada".

Un altre es qüestionava si el negoci és realment rendible, ja que no creu que aquesta nova idea vagi a tenir èxit: "Quantes en vendran? Soc un aficionat al menjar i m'encanta que el beisbol tingui elements únics al menú, però no pagaré 151 dòlars. Probablement, no em gastaria més de 25".