Els Mossos d'Esquadra han detingut un camioner de trenta-nou anys a l'altura de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Baix Camp, Tarragona). L'home conduïa sota els efectes de l'alcohol i, en sotmetre'l a la prova d'alcoholèmia, van comprovar que l'individu multiplicava per nou la taxa màxima permesa per als conductors professionals. Diversos conductors que circulaven per l'autopista A-7 van donar l'avís tant a Mossos d'Esquadra com a l'empresa de transports que hi havia un camió circulant de manera molt temerària i imprudent, fent ziga-zagues i posant en perill la seguretat de la resta d'usuaris. 

El vehicle estava buit i amb el motor encès

Els Mossos van activar diverses patrulles per detenir el camioner borratxo. Tal com expliquen fonts policials, van localitzar el vehicle al quilòmetre nou de la C-44, aturat al voral de la carretera. El camió tenia les claus posades i el motor en marxa, però el conductor no hi era. Instants després, els agents van localitzar l'home sortint d'un establiment i bevent-se una cervesa, a dos quarts de deu del matí. Després d'identificar l'individu, i havent observat que es trobava sota els efectes de l'alcohol, van realitzar-li la prova d'alcoholèmia. El que els agents no esperaven és que el camioner multiplicava per nou la taxa d'alcoholèmia, sent el segon resultat d'1,33 mil·ligrams d'alcohol per litre de sang, mentre que el màxim establert pels conductors professionals és de 0,15 mil·ligrams per litre de sang. El primer resultat, que no ha transcendit, era encara més elevat

L'empresa de transports va activar la geolocalització del vehicle

L'empresa de transports per la qual treballava el camioner va posar-se en contacte amb l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona per tal de facilitar les tasques de localització del vehicle. El camió comptava amb un sistema de geolocalització que permet accedir a la ubicació exacta del vehicle. L'empresa va proporcionar les dades del sistema als agents i gràcies a això van poder arribar fins a la ubicació exacta del camió. El vehicle s'ubicava a l'altura del quilòmetre nou de la carretera C-44, a la zona del polígon de Les Tàpies, a Vandellós i l'Hospitalet de l'Infant, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra. 

Els Mossos van detenir l'individu i van procedir a immobilitzar el vehicle, fins que un altre treballador de l'empresa va arribar per fer-se càrrec de la situació i procedir amb la ruta que el seu company no va poder acabar. El detingut ha passat avui a disposició judicial  del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, acusat de ser el presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, conduir sota els efectes de l’alcohol i superar la taxa d'alcoholèmia permesa.