Una dona de 26 anys es trobava inconscient en una parada d'autobús de València. La Policia Nacional va veure-la i va anar en la seva ajuda, perquè a més la seva filla de sis anys estava al costat plorant desconsoladament. Poc després de l'actuació, els agents van descobrir que estava borratxa i a més havia colpejat al nas a la nena. Els fets van succeir aquest divendres, cap a les tres de la tarda, quan una patrulla realitzava feines de prevenció a la zona i van ser requerits per un grup de persones prop del punt d'aturada del bus, que van ser els que van donar l'avís. La mare va quedar detinguda.

La dona va colpejar la seva filla i bevia, a més, amb regularitat

Els policies van trobar la dona inconscient totalment estirada al banc i amb símptomes d'embriaguesa, tot això mentre la nena plorava desconsoladament. Els agents van procedir a registrar-la i van trobar, entre les seves pertinences, dues ampolles de vi obertes i una targeta de crèdit a nom seu. Amb això, van aconseguir fer les gestions pertinents per esbrinar la seva identitat i direcció postal. Una altra patrulla va dirigir-se a l'adreça on mare i filla residien, per intentar contactar amb un altre familiar que es fes càrrec de la menor, però viuen soles totes dues.

Mentre gestionaven tot això, efectius sanitaris d'emergències van traslladar la dona a l'hospital. Els agents, d'altra banda, van atendre la menor, que presentava un hematoma al nas pel cop que presumptament li va donar la seva mare. Van emportar-se-la a les instal·lacions de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM, per les seves sigles en castellà). La Policia Nacional ha explicat que tant en el desplaçament com a les dependències policials la nena va assegurar que la seva mare l'havia colpejat i que bevia habitualment

Tot i que no han transcendit informacions en referència a que la dona pegués amb regularitat la seva filla, sí que podria haver-se donat algun altre cop. Especialment perquè, pel que sembla, s'emborratxava habitualment. Amb tot, els agents van informar a la Fiscalia de Menors de València i aquesta va decidir que la nena de sis anys ingressés en un centre de menors. La seva mare, d'altre banda, va quedar detinguda i encara que no té antecedents policials, ha passat a disposició judicial.