Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre lladres multireincidents als qui van enxampar 'in fraganti' quan estaven robant material per cultivar marihuana en un 'grow shop' que la policia catalana havia clausurat l'any passat. La detenció es va produir aquest dijous cap a la mitjanit, després que a la comissaria de Girona rebessin l'avís que havia saltat l'alarma de robatori en una empresa del carrer camp de les Lloses de la capital gironina.

Diverses patrulles es van desplaçar fins al lloc i van trobar que darrere de l'empresa on s'estava produint el robatori hi havia un cotxe estacionat amb el maleter obert i un home esperant. Aleshores, van veure com sortia una altra persona amb diversos objectes per portar-los cap al vehicle, que ja havia estat carregat amb un ventilador i fertilitzant líquid. En accedir a l'interior de la nau industrial, els policies van trobar que hi havia dues persones més deixant material divers al costat d'un forat que havien fet a la part del darrere del local. A més, van trobar un segon vehicle aparcat a l'exterior ple de sacs de sorra, caixes amb filtres i una màquina de neteja d'aigua a pressió

Robaven en un 'grow shop' clausurat pels Mossos

Els quatre lladres, d'entre 31 i 42 anys i amb nombrosos antecedents, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. El material que intentaven robar de l'empresa servia per cultivar marihuana. De fet, la nau industrial que estaven robant havia funcionat com un 'grow shop' fins que els Mossos la van clausurar l'any passat, tal com ha avançat el Diari de Girona. Es va tancar perquè des d'allà es coordinava l'exportació de marihuana i es traficava amb la droga. En total es van detenir 28 persones, una vintena de les quals van ingressar a presó.