Agents dels Mossos d’Esquadra van enxampar ‘in fraganti’ el passat dimecres un grup d’atracadors quan intentaven robar amb encastament en una botiga de luxe del Passeig de Gràcia de Barcelona. Agents de paisà de la policia catalana estaven fent una vigilància a la zona en el marc d’un dispositiu de prevenció d’atracaments en empreses i establiments comercials, quan van veure tres vehicles sospitosos a l’entrada de Barcelona que s’acostumen a utilitzar en aquest tipus d’assalts.

Els policies van començar a fer un seguiment discret dels vehicles per l'avinguda Diagonal i van observar com un dels cotxes s’aturava davant d’un establiment al Passeig de Gràcia, s’encastava contra la porta i baixaven cinc persones. Els altres dos vehicles van continuar circulant pels voltants de la botiga fent tasques de vigilància. Al cap d’uns minuts, els lladres van sortir de l’interior amb diverses bosses plenes de material robat. Els Mossos van aconseguir detenir un home, però els altres quatre van pujar en tres vehicles que els estaven esperant i van fugir.

Els lladres fugen amb tres cotxes i intenten atropellar els Mossos

Durant la fugida, un dels vehicles va intentar atropellar uns agents dels Mossos, que van poder esquivar-los i trencar un dels vidres. Els policies van iniciar una persecució i van aconseguir tallar-li el pas i detenir el conductor, un home a qui li havien retirat el carnet per la pèrdua de punts. En un control de trànsit a Sant Joan Despí es va poder detectar un dels altres vehicles implicats, però va fer un canvi de sentit i es va perdre pels carrers d’Esplugues de Llobregat.

El tercer vehicle va ser detectat quan circulava pels túnels de Vallvidrera, però en veure la presència policial va fer una maniobra temerària posant en risc la resta de conductors. Amb dues rodes punxades, va aturar el vehicle al mig de la via i va fugir corrent. Els agents van registrar el cotxe i van trobar dues plaques de matrícula falses a l’interior. Els Mossos segueixen amb la investigació oberta i busquen els altres tres implicats en el robatori que van fugir.