Agents dels Mossos d'Esquadra han detingut tres homes, de 18, 19 i 20 anys, com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili de Segur de Calafell. Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada quan una patrulla de la Unitat de Seguretat Ciutadana estava fent tasques de prevenció de delictes en aquest municipi del Baix Penedès. Al voltant les 01.00 hores, s'ha rebut l'avís d'un possible robatori en un domicili pròxim, així que ràpidament s'han dirigit fins a l'adreça indicada. En arribar a la zona, els policies han vist tres persones amb actitud sospitosa, a les quals han aturat i han identificat.

Els tres individus anaven vestits amb una roba molt bruta, com si s’haguessin arrossegat per terra. Així doncs, pensant que podria tractar-se dels lladres, els han escorcollat. Al seu damunt portaven un passamuntanyes, unes ulleres de protecció, diversos parells de mitjons i dues bombones de diòxid de carboni, confirmant així que es tractava dels delinqüents. Paral·lelament, una altra patrulla ha comprovat que a molt poca distància d'on els havien aturat, al carrer del Manzanares, algú havia entrat en un habitatge a través del jardí privat.

S'havien deixat dins el pis les eines que havien fet servir per cometre el robatori

Els assaltants, segons han pogut comprovar els agents dels Mossos, havien entrat forçant la persiana i trencant una porta. Un cop a dins, han regirat armaris i calaixos per intentar endur-se tot el que poguessin. No obstant això, s'han vist sorpresos per la policia i han hagut de fugir a correcuita. De fet, a l'interior de l'immoble s'han deixat tot el 'kit' per a cometre els robatoris amb un martell i diversos tornavisos que utilitzaven per forçar les portes. Així doncs, els tres homes a qui havien aturat a pocs metres del domicili han estat detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força i està previst que passin a disposició dels Jutjats dels Vendrell en les pròximes hores.