Caçat el violent i perillós lladre de Reus (Baix Camp) que robava a punta de pistola pels carrers de la ciutat. Els Mossos d'Esquadra han detingut el jove de 23 anys aquest dilluns 3 d'abril, només tres dies més tard de l'últim robatori que va cometre al municipi tarragoní, segons ha avançat el diari Tarragonadigital. El darrer furt del que es té constància va passar el divendres passat, tot i que la investigació de la policia catalana continua oberta perquè podria haver comés molts més amb l'arma que portava. L'arrest, com es pot veure al vídeo al qual ha tingut accés ElCaso.cat, ha estat propi de pel·lícula i els agents han necessitat encanonar-lo abans de reduir-lo i emmanillar-lo.

 

El delinqüent, segons ha pogut saber aquest mitjà, és un jove de 23 anys i nacionalitat marroquina que es passejava robant pels carrers de Reus amb una pistola de fogueig. Tot i que les víctimes, en veure-la, pensaven que era una arma de foc real. El darrer furt d'aquest divendres, pel qual els policies l'han enxampat, va produir-se al passeig de la Boca de la Mina de Reus cap a tres quarts de deu. L'arrestat va amenaçar una persona que estava fent esport per robar-li el telèfon mòbil. Després va fugir del lloc dels fets, però els Mossos d'Esquadra van rebre una denúncia pel robatori i van obrir una investigació.

Detenció: persecució, pistoles i mossegades

Aquesta investigació ha conclòs amb l'arrest d'aquest jove. Tanmateix, no ha estat una detenció tan senzilla: ha intentat fugir amenaçant amb la pistola de fogueig i els Mossos d'Esquadra l'han hagut d'encanonar (com es pot veure al vídeo) entre dos agents per poder reduir-lo i emmanillar-lo. Però durant aquest procés, el presumpte lladre ha propinat diverses mossegades als policies, tot i portar posat el passamuntanyes que utilitzava per espantar i amenaçar les seves víctimes.

L'individu ha estat localitzat aquest dilluns als voltants del carrer Girona de la ciutat, d'on han intentat fugir amb la pistola de fogueig. Els Mossos d'Esquadra l'han encanonat, l'han reduït i en el moment d'emmanillar-lo un dels agents ha rebut una mossegada. Poc després ha quedat detingut. Té diversos antecedents i està acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, així com un altre de resistència i desobediència a l'autoritat.