Cal tenir poca traça per entrar a robar en un supermercat i acabar sortint en ambulància direcció a l'hospital. Això és el que li ha passat a un lladre que aquest divendres al vespre va intentar entrar a robar en un establiment comercial de Reus. Els fets van tenir lloc poc després de les deu de la nit, quan el telèfon d'emergències 112 va rebre un avís d'una persona que assegurava estar veient com reduïen a un home i abaixaven la persiana en una botiga situada al número 1 del carrer Rigoberta Menchú de la capital del Baix Camp. Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra, així com efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per si hi havia alguna persona ferida.

En arribar a l'establiment, els policies van comprovar que hi havia un home inconscient a terra rodejat de diverses persones. Els professionals sanitaris li van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar i, un cop estabilitzat, va ser traslladat en ambulància fins a l'Hospital Sant Joan de Reus per avaluar la seva gravetat. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esclarir que havia passat i van interrogar les persones que hi havia a l'interior del supermercat.

Els clients i els treballadors van deixar un lladre inconscient

Segons van explicar els treballadors, l'home inconscient era en realitat un lladre que, aprofitant que havien obert la caixa registradora, va agafar els diners i va intentar fugir corrent. No obstant això, els clients que estaven fent la compra i els mateixos treballadors de l'establiment el van aconseguir aturar i el van reduir i immobilitzar fins que va acabar perdent la consciència. Després van abaixar la persiana i van esperar que arribessin els cossos policials perquè se l'enduguessin detingut. En assabentar-se d'això, l'home, de nacionalitat espanyola i consumidor habitual de substàncies estupefaents, va ser detingut al centre hospitalari.