La Policia Nacional ha detingut un home de nacionalitat hondurenya que havia fugit del seu país després de matar la seva dona, el seu fill i la seva sogra l'any 2014. Els fets van tenir lloc el 28 de setembre d'aquell any a la localitat de Candelaria Lempira, quan diversos veïns van sentir unes detonacions, però no hi van fer cas. Hores més tard, cap a les cinc de la matinada, diversos familiars es van presentar al domicili i van trobar-se el terrible escenari.

En una de les estances del domicili hi van trobar la sogra de l'arrestat morta i el seu sogre ferit. Tots dos presentaven impactes de bala. En una altra de les habitacions hi van trobar mort el fill del detingut, de 18 mesos, i la seva dona malferida i perdent molta sang. Va ser traslladada a un centre hospitalari, però no es va poder fer res per salvar-li la vida. Abans de morir, però, va poder confessar als policies que l'autor d'aquella massacre havia estat el seu marit, que va poder fugir.

Una nova vida a Espanya

Durant nou anys, els investigadors no van tenir cap pista sobre on es podria haver amagat el fugitiu, fins que fa poques setmanes tot va fer un gir radical. Una persona va reconèixer l'autor del triple homicidi del qual parlaven en algunes pàgines web d'Hondures com un veí de Molina de Segura, a Múrcia, i en va informar la Policia Nacional. Després de confirmar aquestes informacions, es van activar els canals de cooperació internacional en matèria de pròfugs i es va demanar l'ordre internacional de detenció. A més, es va demanar les empremtes dactilars per corroborar que era ell, no fos cas que estigués fent servir una identitat falsa.

Finalment, l'home va ser detingut quan sortia del seu domicili per anar a treballar. A la localitat de Molina de Segura havia començat una nova vida després de fugir d'Hondures. Actualment, treballava de manera il·legal al camp i havia refet la seva vida sentimental amb una nova parella, amb la qual estava esperant un fill.