La Guàrdia Urbana de Barcelona ha denunciat a un home com a presumpte autor d'un delicte de falsificació documental després d'enxampar-lo conduint per la capital catalana amb un carnet fals. Els fets van tenir lloc aquest passat dissabte quan una patrulla d'agents del cos municipal va aturar un vehicle que circulava per l'avinguda del Litoral, al districte de Sant Martí. Els agents van demanar al conductor la seva documentació i aquest els va facilitar un carnet de conduir internacional. Quan li van fer una ullada, però, van detectar alguna cosa estranya i indicis que apuntaven al fet que podria tractar-se d'una falsificació.

Els agents van explicar-li al conductor les seves sospites i aquest, en lloc de desmentir-ho, va acabar confessant la veritat. Segons l'home va explicar als policies, havia comprat aquell carnet de conduir en una pàgina web d'internet per 80 euros. Amb ell havia estat circulant de manera il·legal fins que va ser aturat i enxampat per la Guàrdia Urbana. Davant aquesta situació, va quedar denunciat per un delicte de falsificació documental, amb l'obligatorietat de presentar-se davant el jutjat de guàrdia de Barcelona quan sigui requerit.

Tres ferits en un accident a l'avinguda Meridiana

D'altra banda, aquest diumenge, també al districte de Sant Martí de la capital catalana, un accident de trànsit ha deixat tres persones ferides. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les vuit del matí quan, per causes que s'estan investigant, dos vehicles han xocat entre ells a l'encreuament entre l'avinguda Meridiana i el carrer València. Fruit de la col·lisió, dos dels ocupants dels vehicles han resultat ferits menys greus i han hagut de ser evacuats a un centre hospitalari. Mentre els equips d'emergències treballaven en el sinistre, s'ha tallat la circulació i s'ha desviat el recorregut dels autobusos que passaven per aquest punt.