Aparatós accident el que ha tingut lloc aquest diumenge al centre de la ciutat de Barcelona. Quan faltaven pocs minuts per arribar a les vuit del matí, dos vehicles han xocat entre ells per causes que es desconeixen a l'encreuament entre l'avinguda Meridiana i el carrer València, al barri del Clot de la capital catalana. En rebre l'avís de l'incident, fins al lloc s'hi han desplaçat efectius dels Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana, així com del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per si hi havia algun ferit.

En arribar al lloc s'han trobat els dos vehicles accidentats i tres persones ferides. Els sanitaris les han atès a totes tres, tot i que finalment només dues d'elles han hagut de ser traslladades a un centre mèdic en estat menys greu. Un dels ferits ha estat traslladat a l'hospital del Mar, mentre l'altre ha estat evacuat a l'hospital de Sant Pau. La Guàrdia Urbana ha obert una investigació per esclarir les causes del sinistre, que ha provocat importants danys a la part frontal d'un dels vehicles implicats. Durant els treballs dels equips d'emergències, s'ha hagut de tallar la circulació del trànsit, havent de desviar durant una estona els autobusos que passaven per aquest punt.

accident meridiana
L'accident ha deixat tres persones ferides. / Bombers de Barcelona
accident meridiana ferits
S'ha hagut de tallar el trànsit i desviar els autobusos per culpa de l'accident. / Bombers de Barcelona

Enxampat conduint per Barcelona amb un carnet comprat a internet

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Barcelona també investiga el conductor d'un vehicle a qui aquest dissabte van aturar a l'avinguda del Litoral, també al districte de Sant Martí. En demanar-li la documentació van veure que el carnet de conduir internacional que els havia facilitat tenia indicis de falsificació. Quan li van dir a l'home, aquest va acabar reconeixent que l'havia comprat en una pàgina web d'internet per 80 euros. Davant d'aquesta situació, l'home va acabar denunciat per un delicte de falsificació documental.