L'home que va atacar amb un martell una parella pels carrers de Sants-Montjuïc ha estat enxampat aquest dijous pels Mossos d'Esquadra, segons ha pogut saber ElCaso.cat. La policia catalana el va detenir cap a les vuit de nit. K. Ike tenia múltiples antecedents de robatoris violents, atemptat a agents de l'autoritat, entre d'altres. A més, era molt conegut a la zona de Montjuïc, precisament per la seva extrema violència i els seus enfrontaments habituals amb diferents vianants del districte. Actitud que va repetir al Camí de la Foixarda aquest dimecres de matinada.

L'arrestat va provocar ferides greus amb el martell

El detingut va provocar ferides greus a un home que passejava al voltant de dos quarts de dues de la matinada d'aquest dimecres pel Camí de la Foixarda. El va atacar amb un martell i va propinar-li diversos cops al cap, cosa que va provocar que la víctima hagués de ser traslladada en una ambulància fins a un centre hospitalari. L'assalt, segons l'acompanyant de l'home agredit, va donar-se de manera inesperada i sense que haguessin tingut cap discussió prèviament. 

Els Mossos d'Esquadra, després de tenir coneixement d'aquests fets i denúncia oficial, van obrir una investigació per tal d'identificar i localitzar l'agressor aquest mateix dimecres. Així com per esclarir els fets. Ara, aquest dijous cap a les vuit de la nit han enxampat a l'atacant del martell de Montjuïc: un home conegut a la zona i molt violent.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, l'arrestat presenta símptomes de trastorn psicològic i els veïns feia temps que alertaven que algun dia algú prendria mal de veritat, com va succeir el passat dimecres. Respecte a l'home agredit a cops de martell al cap està ingressat en estat molt greu. Pel que sembla, va perdre massa encefàlica durant l'atac inesperat i sense motiu aparent.