Un home es troba ferit greu després de rebre diversos cops de martell al cap quan passejava amb la seva parella pels carrers del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona. Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de dues de la matinada al Camí de la Foixarda, quan una persona ha començat a atacar de manera sobtada i sense cap motiu a la parella amb un objecte contundent, concretament un martell.

A causa de l’agressió, l’home ha rebut diversos cops al cap i ha hagut de ser traslladat en una ambulància fins a un centre hospitalari. Segons l’acompanyant de la víctima, l’agressor els ha atacat de manera inesperada i sense que haguessin tingut cap discussió prèvia. Segons alguns testimonis dels fets, l’agressor podria ser un sensesostre que acostuma a moure’s per aquella zona del barri de Montjuïc. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per tal d’identificar i localitzar l’agressor i saber què va passar.

Apunyalen un home de 79 anys quan anava a llençar les escombraries

La violència a Barcelona està descontrolada en els últims temps. Els Mossos d’Esquadra busquen la persona que el passat 22 de desembre va apunyalar un home de 79 anys al mig del carrer quan anava a llençar les escombraries. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí al carrer de Llançà, a tocar de la plaça d’Espanya. L’home va sortir de casa i quan s’apropava als contenidors va notar un cop per l’esquena.

Instants després va veure que no era un cop, sinó que algú li havia clavat una ganivetada a la zona dels ronyons. La víctima no va poder veure el seu agressor ni li van robar res, segons va explicar als policies. L’home va ser traslladat en ambulància a l’hospital Clínic de Barcelona, on va ingressar en estat greu a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Els Mossos d’Esquadra han iniciat una investigació per identificar i trobar l’agressor.