Ensurt per un incendi en una botiga d'alimentació al número 14 del carrer Berlín a Barcelona. El local, situat a la part baixa de l'edifici, s'ha incendiat i ha omplert tots els voltants de fum.

Els bombers i la policia s'han desplaçat ràpidament al local. Hi ha dos ferits lleus per la inhalació de fum, un d'ells és la persona que regenta l'establiment.

Alguns veïns han decidit refugiar-se al terrat de l'edifici per fugir del fum i per la por que el foc escalés l'estructura. Els bombers han actuat ràpidament i han utilitzat la grua per parlar amb les persones que es trobaven als seus apartaments.

 

 

Segons els bombers, encara es desconeixen les causes de l'incendi, però hi ha dues persones ferides lleus per inhalació de fum. Els bombers han pogut entrar a la botiga per comprovar l'estat del local i buscar l'origen de l'incendi.

Les conseqüències de l'incendi

Dues dones estaven parlant amb els bombers, es tracta de les veïnes del baix i del primer pis, que estaven considerablement afectades i preocupades per l'incendi del local comercial. Una gran quantitat de fum sortia de la porta i de les finestres de l'establiment.

El carrer Berlín ha estat tallat perquè els bombers, la policia i el personal sanitari poguessin actuar de la millor manera possible.

? ACTUALITZACIÓ: Segons els bombers, finalment s'han atès tres persones, dos adults i un menor d'edat per inhalació de fum. També han anunciat que no s'han produït danys personals ni materials a la resta de pisos.