Tragèdia a l'Índia després de l'ensorrament d'un pont durant les celebracions de la collita de primavera al districte d'Udhampur, a la regió de Caixmir. Més de cent persones estaven pujats a la infraestructura, que no va poder aguantar tant de pes i va cedir, precipitant-les al buit. L'accident s'ha cobrat la vida d'una nena de 10 anys i 70 persones més van resultar ferides, de les quals almenys set es troben en estat crític.

Més de 70 persones ferides

El passat divendres més de 100 persones es trobaven congregades al voltant d’un riu del districte d’Udhampur, celebrant les festes de primavera típiques de la regió. En un moment determinat, els participants de la festa van voler creuar un pont situat sobre un riu rocós. El pes de tantes persones juntes va ser massa per la infraestructura, que estava bastant deteriorat, i va cedir, provocant que es precipitessin al riu.

El pont va quedar completament destrossat, i més de 70 persones van resultar ferides de gravetat. Els serveis d'emergència es van desplaçar ràpidament fins al lloc i van atendre les víctimes. Set d'elles van haver de ser traslladades en urgència a l'hospital del districte, ja que es trobaven en estat crític. Entre elles hi havia una nena de 10 anys, qui, malauradament, va morir de camí al centre mèdic.

El passat mes d'octubre, l'ensorrament d'un pont penjant a l'oest del país va provocar la mort de 132 persones. Al moment de la tragèdia hi havia prop de 500 persones creuant el pont a la mateixa vegada, i aquest va cedir, deixant caure els vianants sobre el riu Machchhu. Feia només un parell de dies que aquest pont de més de 100 anys d'història es va tornar a obrir al públic després d'unes tasques de renovació.