Nova nit moguda a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou assalt violent per encastament en una botiga del centre de la ciutat. Si ahir els lladres van assaltar la Dior de passeig de Gràcia, aquesta nit uns desconeguts han rebentat l’aparador d’una botiga de telefonia del carrer d’Aribau amb una motocicleta.

Encastament contra una botiga de mòbils a Aribau

La policia catalana descarta que es tracti dels mateixos assaltants que els lladres de passeig de Gràcia, sobretot, pel vehicle que han fet servir per assaltar la botiga i el tipus d’establiment que han atacat. Els fets han passat, segons han explicat fonts de la investigació a ElCaso.cat, cap allà a la una de la nit.

Un grup de joves, alguns d’ells amb la cara tapada, han encastat una motocicleta contra l’aparador de la botiga Alex Phone del carrer d’Aribau 142 i han pogut accedir a l’interior de l’establiment. 

Alunizaje Barcelona / Carlos Baglietto

Imatge dels desperfectes a la porta de la botiga del carrer d'Aribau, a Barcelona / Carlos Baglietto

Tot i que encara s’han d’acabar d’aclarir els detalls, tot sembla indicar que els lladres només s’han pogut emportar una caixa amb mòbils que hi havia a la primera part de la botiga i que no han accedit al magatzem. 

Igualment, els Mossos d’Esquadra esperen la denúncia dels responsables de l’establiment per tal de tenir tota la informació sobre l’assalt i també el botí que es poden haver emportat els lladres.

No estan vinculats amb els assaltants de Dior

La policia catalana ha confirmat a ElCaso.cat els fets, però no han aportat més informació, assegurant que agents de la Unitat d’investigació de la comissaria de l’Eixample estan analitzant els fets. 

Alunizaje Barcelona

Imatge del segon cotxe que van abandonar els lladres de la botiga Dior de passeig de Gràcia, en xocar contra els Mossos / ElCaso.cat

Fonts no oficials sí que han confirmat a aquest mitjà que els Mossos descarten que  l’assalt estigui relacionat amb el de la matinada de dilluns al passeig de Gràcia.

El cotxe de Dior apareix a Martorell

Aquest assalt, perpetrat amb tres cotxes, també està sent investigat. Els lladres van abandonar un Seat davant de la botiga -les pilones de seguretat van evitar poder accedir a l’establiment- i va escapar amb dos cotxes. 

Alunizaje Barcelona

Imatge de l'Audi fet servir pels lladres de la botiga Dior del passeig de Gràcia de Barcelona / ElCaso.cat

Un de color negre, que va impactar contra una patrulla dels Mossos d’Esquadra i van deixar abandonat i un Audi de color blanc, que va rescatar els lladres que s’havien accidentat contra els Mossos. Tal com va poder avançar ahir ElCaso.cat, l’Audi de color blanc va aparèixer a l’aparcament est de la Seat de Martorell. Els Mossos d’Esquadra creuen que el vehicle també es va fer servir en l’assalt a la botiga Apple de Sabadell, la matinada de dissabte a diumenge.