Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona busquen dos joves que aquest dimarts a la nit van assaltar, encaputxats, un repartidor de menjar a domicili al carrer del riu Besòs, a Campclar, a Tarragona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, el repartidor ha explicat que quan estava fent un repartiment amb motocicleta per aquest carrer de Tarragona dues persones, dos nois joves, que asseguren que eren magrebins, el van assaltar al mig del carrer, fent-lo aturar el vehicle. 

Dos encaputxats assalten un repartidor a Tarragona

Durant l’assalt els dos joves l’han llençat a terra i l’han estirat pel coll per robar-li el menjar que portava a l’interior de la motocicleta. Els lladres, després de l’atac violent, han escapat cap al carrer del riu Anoia. Tot i que el repartidor ha pogut facilitar una descripció dels dos homes que assegura que l’han atacat i els Mossos d’Esquadra han fet recerca, però no s’han pogut localitzar ni detenir. La víctima, segons ha pogut saber ElCaso.cat, tot i haver resultat ferida lleu, va haver de seguir treballant i va assegurar que quan acabés el torn es presentaria a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, al mateix barri, per presentar denúncia. 

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i es buscarà de poder identificar els dos assaltants. La policia catalana té previst confirmar si la petició de menjar la van fer els mateixos lladres per assaltar la víctima fent-li una emboscada o van assaltar-lo per robar-li el menjar sense saber quin tipus de comanda portava per repartir. 

Zones sense repartidors

Si bé no és un fet delictiu que es repeteixi sovint, sí que la policia catalana explica que hi ha algunes zones del país, les anomenades no-go zone, que els repartidors ja no ofereixen aquest servei. A l’Hospitalet de Llobregat, per exemple, a l'última fase de cases del barri de Sant Cosme del Prat, ni els repartidors d’Amazon ni els de Glovo hi entren. L’objectiu, concretament, és evitar aquest tipus d’assalts violents a repartidors de menjars o de compres per Internet.