Dos agents dels Mossos d'Esquadra han protagonitzat un emotiu rescat d'un gos al parc de la Ciutadella que demostra una vegada més la seva dedicació i compromís per garantir la seguretat dels ciutadans, però també dels animals. Segons la policia catalana ha explicat aquest dissabte al matí al seu compte de Twitter, una patrulla es va trobar un gos nedant al mig de l'estany d'aquest indret emblemàtic de Barcelona per intentar no morir ofegat. L'animal s'havia perdut una estona abans i la seva propietària no hi era per ajudar-lo.

Els Mossos agafen la barca per rescatar l'animal

Sense dubtar-ho en cap moment, els dos agents dels Mossos, com si fossin un usuari més, van haver d'agafar una de les barques de lloguer que hi ha per poder navegar per l'estany i van anar fins on es trobava l'animal per a rescatar-lo, deixant una imatge insòlita. Un cop el van poder treure de l'aigua, un dels policies el va abraçar per donar-li tranquil·litat, eixugar-lo i fer-lo entrar en calor. L'emotiu rescat, per al qual també es van activar efectius dels Bombers de Barcelona, es va guanyar l'aplaudiment de les desenes de persones que en aquells moments hi havia passejant pel parc de la Ciutadella o navegant per l'icònic estany.

Tot i que l'animal no feia gaire estona que s'havia perdut, no es va poder localitzar al parc la persona a qui pertanyia. Afortunadament, però, el gos duia posat un xip que l'identificava i finalment es va poder trobar la seva legítima propietària. Se li va retornar la seva mascota sana i estalvia, sense que hagués arribat a produir-se cap desgràcia per la ràpida intervenció dels Mossos per salvar-lo. Finalment, tot ha quedat com una anècdota curiosa que ha acabat amb un final feliç per a totes les parts implicades. A través de les xarxes socials, molts usuaris han felicitat els dos agents dels Mossos per la feina que van fer per salvar la vida de l'animal.