La Policia Nacional ha detingut un home de 23 anys a Sagunt (València) per entrar a casa de la seva exparella, empentar-la, colpejar-la i emportar-se el seu gos segrestat. Se l'acusa dels delictes de violació de domicili, maltractaments en l'àmbit familiar i furt. Els fets es van produir al voltant de la mitjanit del passat dijous, quan els serveis d'emergències van rebre una trucada de dues noies en un estat d'alteració molt elevat que explicaven que l'exparella d'una d'elles havia accedit a l'immoble, les havia agredit i s'havia endut segrestada la seva mascota.

Va enganyar un veí per poder entrar per la finestra

Agents de la Policia Nacional es van desplaçar fins al lloc per comprovar que havia passat. Segons van descobrir els policies, l'home havia aconseguit accedir al pis a través de la finestra després d'enganyar al veí del pis del costat. L'assaltant li va demanar que el deixés passar per poder entrar per la finestra perquè s'havia deixat les claus a l'interior de casa i no podia entrar per la porta. El veí, que coneixia el noi de vista perquè se l'havia creuat alguna vegada al replà quan sortia amb la noia, el va deixar passar perquè desconeixia que en realitat no vivia en aquell immoble.

Un cop l'assaltant va aconseguir entrar al domicili de la seva exparella, la va agafar per les espatlles i la va sacsejar i colpejar davant la mirada d'una amiga de la noia. Posteriorment, va agafar el gos i va fugir. Amb tota aquesta informació, els agents de la Policia Nacional van anar fins al pis on vivia el noi i el van trobar allà amb l'animal. Per aquest motiu, va ser detingut com a presumpte autor dels delictes de violació de domicili, maltractaments en l'àmbit familiar i furt. L'arrestat, de nacionalitat espanyola, ha passat a disposició judicial mentre el gos s'ha tornat a la seva propietària.