Un home paga 76.000 euros per serveis que no havia contractat. Els Mossos d'Esquadra han detingut dues treballadores d'un centre d'estètica de Reus (Baix Camp) per cobrar a un client més del que costaven els tractaments que oferien durant diversos anys. En total, la suma va arribar a desenes de milers d'euros i van aprofitar-se que la víctima té una discapacitat reconeguda per enganyar-la. Les arrestades són dues noies de 25 anys i estan acusades d'un delicte d'estafa continuada en el temps.

Però tot això s'ha descobert després que la víctima s'arruïnés. És a dir, l'home va gastar-se tot els seus estalvis al centre de bellesa del municipi tarragoní i, a més, va endeutar-se. Però un cop va arribar a aquest punt, al qual ja no podia fer front als serveis de l'establiment i que les dues noies li oferien, va demanar ajuda econòmica a la seva família, la qual va descobrir l'estafa i va denunciar els fets davant la policia catalana. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per intentar esclarir els fets.

Estafen un home amb discapacitat durant tres anys i mig

Les indagacions va portar els investigadors a descobrir que les dues treballadores, ara detingudes, d'aquest centre d'estètica li havien estafat més de 76.000 euros des del juliol del 2019 fins al gener d'aquest 2023. És a dir, va ser un engany gradual que no va aixecar sospites entre el cercle més proper de la víctima, atès que durant poc més de tres anys i mig van anar cobrant serveis que l'home no havia contractat. Per això, les noies es mostraven afables i amistoses amb ell, per guanyar-se la seva confiança i que no dubtés de les factures que li lliuraven.

Les dues treballadores d'aquest centre d'estètica de Reus van ser detingudes aquest dilluns 8 de maig. Poques hores més tard, el dimarts, ambdues van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Els Mossos d'Esquadra mantenen la investigació oberta i no descarten nous i més arrestos.