Un home de 58 anys ha estat condemnat per l’Audiència d’Alacant a dos anys de presó per dormir la seva filla d’11 anys posant sedants als seus batuts amb la intenció d’abusar sexualment d’ella. Els fets van tenir lloc entre el 27 de juliol i el 2 d’agost de 2020 a la localitat alacantina del Campello, aprofitant un període en què l’home tenia a casa dues de les seves tres filles dins el règim de custòdia compartida amb la seva exparella.

El jutge ha considerat provat que la nit del 27 de juliol, l’acusat va donar a les dues filles un batut de xocolata en el qual hi havia ficat benzodiazepines. A causa d’això, les dues menors van quedar ràpidament adormides i l’home va aprofitar per fer tocaments a una d’elles amb la intenció de satisfer el seu desig sexual. La nena estava tan profundament adormida que no es va adonar de res en aquell moment.

La nena es va despertar amb la roba tallada i semen a les calces

Al cap d’unes hores, segons exposa la sentència del magistrat, la nena es va despertar amb les calces tacades “amb una espècie de crema” i va decidir canviar-se de muda. L’endemà al matí, va comprovar que les seves calces havien estat tallades amb unes tisores. Aquesta mateixa situació es va repetir el 2 d’agost, quan la menor es va despertar a mitja nit i va veure que li havien tallat els pantalons i les calces. A més, el seu pare estava al seu costat totalment despullat. Quan el pare la va veure, li va preguntar si li havia fet mal. La menor va marxar al lavabo per canviar-se i li va dir al pare que se’n volia anar a casa de l’àvia, però ell s’hi va negar.

Al cap d’uns dies, la mare de les nenes va presentar una denúncia als cossos policials i es va obrir una investigació per un presumpte delicte d’abús sexual a menor de 16 anys. El passat 24 d’octubre va començar el judici, que va acabar amb l’home reconeixent els fets i declarant-se culpable. El jutge l'ha condemnat a dos anys de presó, que queden en suspens amb la condició de no reincidir. A més, haurà de pagar 10.000 euros d’indemnització i seguir uns programes formatius d’educació sexual.