La Policia Nacional ha detingut a València dos joves, de 19 i 20 anys, com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració. Segons l'atestat policial els presumptes violadors van introduir per força a una dona a l'habitació del domicili d'un d'ells.

Violació a València

Els detinguts, que ja han ingressat a la presó, pel que sembla van lligar les mans de la víctima a l'esquena, li van col·locar un coixí al cap per evitar que cridés i ambdós la van agredir sexualment.

A més, un d'ells va amenaçar-la dient-li que havia gravat l'ocorregut i que si denunciava els fets difondria les imatges a xarxes socials, segons fonts policials.

Manilles|Esposes / pixabay

Manilles recurs / Pixabay

Els fets, segons han pogut saber els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) de València, encarregats de la investigació, haurien ocorregut durant la matinada del passat 3 de setembre.

Enganyada per acudir al domicili

Un dels presumptes autors, conegut de la víctima, li hauria proposat de prendre alguna cosa en un parc de València. Moments després el sospitós li hauria ofert acudir al domicili d'un altre amic, afegint que es trobaven els pares d'aquest al mateix.

Els policies han esbrinat que una vegada a la porta de l'habitatge la víctima s'hauria adonat de l'engany, ja que el pis es trobava totalment a les fosques, i presumptament els dos joves l'haurien empès fins a l'interior d'una de les habitacions, on un d'ells va tapar-li la boca perquè no cridés.

Seguidament, els dos homes, d'origen espanyol i veneçolà, presumptament la van lligar de mans a l'esquena, la van tombar al llit de cap per avall i li van col·locar un coixí al cap per evitar que cridés. Després d'això, pel que sembla, van baixar-li els pantalons i presumptament ambdós la van agredir sexualment.

Una vegada finalitzada l'agressió, un d'ells hauria afirmat que havia gravat tot l'ocorregut i que si denunciava els fets davant de la  policia, difondria el vídeo en xarxes socials.

La víctima, no obstant això, va manifestar obertament la seva intenció de denunciar el succeït, pel que un dels joves presumptament la va insultar, la va agafar del cabell i li va escopir a la cara, impedint que sortís de l'habitació. Finalment, l'altre noi l'hauria deixat sortir de l'habitatge.

Les investigacions dels agents han permès localitzar i detenir els dos homes com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual amb penetració. Els arrestats, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial i s'ha decretat el seu ingrés a presó.