La Guàrdia Civil ha detingut una dona acusada d'haver matat a punyalades la seva parella, un home, la matinada d'aquest dimarts a la localitat de Zafra, a Badajoz, després que ell trenqués l'ordre d'allunyament que tenia vigent des de febrer per violència de gènere. Els serveis d'emergències van ser alertats a primera hora del matí quan una persona va trobar el cadàver de l'home, de 42 anys, en un toll de sang a les portes d'un domicili del carrer Belén número 37, on resideix l'arrestada i que, segons les primeres informacions, seria propietat de la família del difunt. 

Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles i ambulàncies, però no es va poder fer res per salvar la vida de l'home, ferit amb diverses ganivetades. Es va posar en marxa una investigació, amb la parella del mort com a principal sospitosa, i a qui van detenir pels volts de les tres de la tarda. A hores d'ara està en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial aquest dimecres. 

L'home tenia una ordre d'allunyament per haver agredit la seva parella en diverses ocasions 

Des del passat mes de febrer que existia una ordre d'allunyament que s'havia imposat arran d'una denúncia de la detinguda cap a la seva parella per haver-la agredit. Tot i això, els veïns han explicat a la policia que no era la primera vegada que l'home se saltava aquesta mesura, ja que se'ls havia vist just en alguna ocasió al mateix domicili on ara ha tingut lloc el presumpte assassinat. Segons sembla, la parella es va enredar en una forta discussió, els motius de la qual encara s'estan investigant, quan la dona va agafar un ganivet de cuina i va assestar diverses punyalades al seu home amb resultat mortal. 

Tot i la detenció de la dona, la investigació continua oberta per poder esclarir què va passar realment dins d'aquesta casa, si l'arrestada s'estava defenent d'una nova agressió o si va atacar l'home durant la discussió amb el ganivet.