Brutal agressió d'una clienta d'un taxi al conductor a Mallorca. Una dona, de 27 anys i nacionalitat francesa, va sortir corrents del cotxe que la portava al destí per evitar pagar els 50 euros que costava el servei. Es va deixar tot a l'interior del vehicle, la jaqueta i altres pertinences personals, però va continuar fugint mentre el taxista la perseguia per marxar sense abonar la carrera. Finalment, la va agafar i li va reclamar el que costava el trajecte però, lluny de pagar, va treure unes tisores i se les va clavar a l'espatlla al taxista.

El taxista agredit no va voler denunciar-la

Els fets van succeir al barri de Sant Agustí de Palma dimecres passat, 21 de febrer. Un taxista, amb llicència de Calvià, va alertar la Policia Local que una clienta havia abandonat el vehicle sense abonar-li els 50 euros d'un servei i que, a més, l'havia agredit amb unes tisores en seguir-la per reclamar-li el pagament. El conductor va patir lesions lleus malgrat el brutal atac. Però el taxista, lluny de denunciar a la dona, es va adonar que la clienta s'havia oblidat una jaqueta i una bossa de mà amb la documentació al cotxe, per la qual cosa va decidir anar a casa seva per tornar-li les seves pertinences, segons ha detallat la Policia Local de Palma en un comunicat aquest dilluns.

Però, en arribar a l'habitatge de la dona, no la va trobar, per la qual cosa va alertar la policia. Els agents van acompanyar el taxista al domicili i van localitzar la suposada agressora, una dona de 27 anys i nacionalitat francesa, que finalment va abonar els 50 euros. El taxista li havia anat a tornar la jaqueta i la bossa després que ella li clavés unes tisores per no pagar la carrera. Tot i així, va desistir de formalitzar una denúncia per l'agressió contra la jove, però la Policia Local de Palma li va informar que, ja que els fets constitueixen un suposat delicte lleu de lesions, els havien de posar en coneixement de l'autoritat judicial.