L'illa de Tenerife ha estat a punt de convertir-se aquest diumenge en l'escenari d'un nou crim masclista a Espanya. Un home ha apunyalat la seva parella al nucli de Camino Chasna, al municipi de la Orotava, i posteriorment s'ha suïcidat. La ràpida intervenció dels serveis d'emergència ha evitat que la dona acabés perdent la vida. Els fets han tingut lloc al voltant de les nou del matí al domicili que la parella compartia, quan l'home li ha clavat diverses ganivetades a la víctima. Posteriorment, ha fugit del lloc dels fets i se li ha perdut la pista. La dona, greument malferida, ha pogut sortir de l'habitatge i demanar ajudar a una veïna, que ha alertat els cossos de seguretat.

La dona ha patit diversos talls profunds al coll i als braços que li han fet perdre molta quantitat de sang. Afortunadament, els efectius sanitaris han pogut aturar les hemorràgies abans que s'acabés dessagnant i perdés la vida. La víctima ha estat traslladada urgentment a un centre hospitalari, on li han intervingut les ferides. El personal mèdic l'ha estabilitzat i l'ha sedat, però el seu estat és de molta gravetat i la seva evolució en les pròximes hores serà clau.

L'agressor s'ha suïcidat poc després d'intentar-la matar

La Guàrdia Civil, que també ha acudit al domicili on s'han produït els fets, ha obert una investigació de l'intent d'homicidi com un cas de violència masclista. La parella de la víctima, que havia fugit després d'intentar-la matar, ha aparegut mort hores després en un barranc proper a l'habitatge, segons detalla Antena 3. Han estat uns amics del mateix agressor qui han trobat el seu cos sense vida després que hagués optat per suïcidar-se