Michael Jordan és una de les estrelles més importants de la història del món de l'esport. La seva carrera va ser irreprotxable i després que es retirés el 2003 es continua comparant als millors jugadors de l'actualitat amb ell i els grans experts continuen afirmant que és el millor de tots els temps.

L'exjugador dels Chicago Bulls va ser tota una icona en la seva època i va ser el responsable que moltes persones s'aficionessin a veure els partits de l'NBA a tot el món. Va aconseguir ser campió amb el seu equip sis vegades. A més, els Bulls no han aconseguit mai cap altre títol des que Jordan va deixar l'equip.

Actualment, compagina campanyes publicitàries amb aparicions en els mitjans de comunicació. Continua sent un esportista admirat a tot el món i les sabatilles que porten el seu nom continuen sent les més populars del món.

La nova compra de Michael Jordan

L'exjugador de l'NBA ha aconseguit continuar fent diners després de retirar-se. Segons la revista Forbes, Jordan té un brutal patrimoni de 1.600 milions de dòlars. A més, el 2019 va decidir comprar-se un espectacular iot de 80 milions de dòlars (70,6 milions d'euros).

Aquesta embarcació va ser batejada com a 'Joy' i té 70 metres d'eslora. Té tota mena de comoditats, com a una cosa que no podia faltar al iot de Michael Jordan, una pista de bàsquet. També està equipat amb un jacuzzi i un gimnàs.

iot jordan twitter

El iot de Jordan / Twitter

Es tracta d'un iot gran, amb capacitat per a diverses persones, ja que té set cabines amb dissenys moderns, encara que basats en l'estil que hi havia a les cases dels Estats Units als anys 70. Té un gran saló que comunica totes les cabines i una gran terrassa.

En total poden anar a bord 31 persones (19 tripulants i 12 hostes). El iot té un ascensor i un bar amb un gran menjador preparat per a esdeveniments especials com a sopars de negocis o festes. Aquest mateix estiu es va poder veure Jordan a l'illa de San Bartolomé al Carib amb la seva espectacular embarcació.

Utilitzar el iot és extremadament costós per a Jordan. Els salaris de la tripulació i les despeses de manteniment ascendeixen fins als 700.000 euros setmanals, una xifra que no està a l'abast de tots.

L'equip de Michael Jordan a l'NBA

Des de 2006 Michael Jordan participa com a accionista en els Charlotte Hornets. Encara que des de 2010 es va convertir en el propietari com a accionista majoritari de l'entitat. Es tracta d'una franquícia que està en una fase de creixement i que a poc a poc està aconseguint millorar en una competició extremadament difícil.

iot jornadan 2 twitter

El iot de Jordan / Twitter

La gran estrella de l'equip és el base LaMelo Ball, que va destacar la temporada passada per la seva habilitat per passar i penetrar. També hi ha altres jugadors destacats com l'aler Miles Bridges i Gordon Hayward.

Aquesta temporada estan lluitant per entrar en els Play-Offs de l'NBA. Ocupen la setena posició en la Conferència Est amb 19 victòries i 17 derrotes.