Els Mossos d’Esquadra investiguen la troballa, aquest matí, del cadàver d’una dona en un pis del carrer de Linne, a la Cogullada, a Terrassa. Al voltant de tres quarts de deu del matí, després d’un avís rebut per la Policia de Terrassa, la policia s’ha desplaçat al lloc i ha trobat el cos sense vida d’una dona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, de fonts de la policia de la ciutat, que és qui l’ha localitzat, el cadàver estava penjat al menjador i embolicat amb plàstics. 

Ara mateix el cas no es tracta com un homicidi, segons fonts de la policia catalana, consultades per aquest mitjà, si bé sí que confirmen que no hi ha cap via oficialment tancada. Tot sembla indicar que la mort podria respondre a un suïcidi, però és un extrem que els Mossos d’Esquadra encara no volen confirmar. Les estranyes circumstàncies com ha aparegut el cos de la dona obliguen a obrir una investigació a fons per descartar qualsevol hipòtesi. 

Els Mossos analitzen a fons la casa de Terrassa

Agents de la Policia Científica dels Mossos d’Esquadra han inspeccionat la casa on s’ha trobat el cadàver per si es pot descartar la participació de més persones en la mort de la dona. Igualment, les proves forenses que es practicaran al cos localitzat aquest matí també seran claus per aclarir què pot haver passat. 

Segons les primeres informacions, el cadàver és d’una dona que vivia al pis i que feia temps que ningú en sabia res. Fonts de la policia catalana han confirmat que existia una denúncia per desaparició des de feia alguns dies, tot i que no s’ha precisat quants. Es tracta d’una dona de 50 anys que feia poca vida amb la comunitat de veïns d’aquesta casa, cantonada entre la rambleta de Pere Alegre i el carrer de Linne.

Més morts violentes a Terrassa i Barcelona

Aquesta nit, també a Terrassa, els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 29 anys que, en el transcurs d’una baralla en una nau ocupada, ha matat un home de 60 anys amb diverses ganivetades. La baralla ha arrencat a la nau i ha acabat al mig del carrer de Don Bosco, a la zona oest de Terrassa. 

Avui també s’ha conegut la mort de la dona de 58 anys que el passat 18 de maig va ser apunyalada pel seu germà en un bar del barri del Poble-sec de Barcelona. L’home va quedar arrestat per un delicte de temptativa d’homicidi, que ara haurà d’elevar-se a homicidi consumat.