La dona de Curtis Kimball va tenir una xerrada molt seriosa amb ell sobre la seva actitud, ella li va comentar que s'estava "tornant estrany" i que necessitava canviar els seus hàbits socials i "fer nous amics". La idea que se'l va passar a Kimball va ser la de penjar diversos cartells pel veïnat de Bernal Heights, a San Fransisco, anunciant un esdeveniment en què anava a participar Kimball.

Als cartells s'anunciava una festa en la qual els convidats anaven a poder gaudir d'un esmorzar de hotcakes a càrrec de Curtis Kimball, de 43 anys, que treballa com a xef en un restaurant. Es tracta d'un esmorzar molt típic als Estats Units, que se solen acompanyar amb mantega, xocolata, fruites o mel.

A més dels anuncis que va penjar la família pels carrers de Bernal Heights el mateix Curtis Kimball va publicar un missatge en el seu compte de Twitter en el qual anunciava aquest esdeveniment: "Com molts a San Francisco, vaig tenir un grup d'amics que es van mudar durant la pandèmia. Estic buscant conèixer gent nova i fer noves connexions. Així que estic fent hotcakes!".

Es van presentar 75 persones a l'esmorzar

La parella es va emportar una enorme sorpresa quan el dia 22 de gener al matí es van presentar davant de casa seva prop de 75 persones que volien esmorzar els famosos hotcakes de Curtis, ja que als cartells deien que eren "els millors del món".

Curtis es va sorprendre, però va decidir complir la seva promesa i va cuinar hotcakes per a tothom. Encara que ell va costejar l'esmorzar per a més de 75 persones moltes d'elles es van presentar amb algunes pastes i cafè per compartir amb les altres. Sens dubte l'esdeveniment organitzat pel xef havia estat un èxit rotund, va poder parlar amb moltes persones diferents sobre la seva iniciativa, va guanyar una enorme popularitat al barri en una època en la qual fer nous amics s'ha fet més difícil per la pandèmia.

curtis 2 tw

Kimball cuinant / Twitter

El 12 de febrer Curtis va decidir tornar a organitzar un nou esmorzar igual al primer, amb les mateixes premisses. Aquesta vegada l'esdeveniment va tenir un volum de persones més gran i es van presentar uns 300 assistents. Alguns d'ells van decidir aportar una mica de diners per a aquest esmorzar i organitzar un tercer. De fet, s'estima que han aconseguit reunir prop de 1.000 dòlars.

Les paraules de Curtis Kimball

L'amfitrió de l'esdeveniment va decidir parlar amb diversos mitjans locals sobre aquests esdeveniments, es va mostrar sorprès i feliç per la qual cosa ha passat: "Va ser realment meravellós, no sabia què esperar". També va comentar com va sorgir aquesta iniciativa: "Per raons òbvies, (la pandèmia) tots han hagut de ser una mica distants durant els últims dos anys. No podem fer res sobre això. Així que vaig pensar que seria divertit connectar-me amb els veïns", va dir.

També va voler parlar sobre les relacions entre adults, que sempre són més complicades que les dels joves: "Simplement, no sé com els adults fan amics. No m'importa semblar ximple. Llavors, vaig pensar: 'Ben plantat que podria exposar-me i potser alguna cosa succeeixi'".

Finalment, va comentar les sensacions del seu entorn de proposar aquesta idea: "Tots van pensar que estava boig. És un sentiment bastant rar, fer una cosa tan extravagant en públic. Aquí van venir persones de tota classe i origen, també que viuen lluny i altres d'aquí a prop".