La dona trobada aquest matí morta en un habitatge de Vitòria va ser degollada pel seu marit amb un ganivet, que es va suïcidar clavant-se l'arma al pit, mentre estaven a la casa el dos fills menors d'edat de la parella, segons han informat Efe fonts coneixedores del cas.

Assassinat masclista a Vitòria

Els fets s'han registrat sobre les 7:20 hores d'aquest matí en un habitatge del primer pis del número 22 del carrer Antonio Machado, al barri de Sansomendi de la capital alabesa, a l'interior del qual es trobaven també els dos fills menors d'edat. Pel que sembla, la parella s'havia separat o estava en tràmits de separació.

Segons les mateixes fonts, l'home, de 42 anys, ha tancat la dona, de 37, en un balcó de l'habitatge i l'ha degollat amb un ganivet de cuina. Després, ell mateix s'ha fet uns talls al coll amb el mateix ganivet i se l'ha clavat al pit, a l'altura del cor.

Ertzaina / Europa Press

Ertzaina / Europa Press

Els dos fills de la parella, de 17 i 13 anys, han avisat els serveis d'emergència, que quan han acudit al lloc han trobat encara amb vida a l'home, però ja havia perdut molta sang i malgrat els intents de reanimació, ha mort al lloc.

L'Ertzaina ha obert una investigació al voltant al succeït. Es desconeix si la dona i l'home, que acabava de sortir de treballar en el torn de nit d'una empresa, continuaven vivint junts.

Pel que sembla, l'home havia manifestat en alguna ocasió a algun familiar, sobre la seva dona i en relació amb el procés de separació, que la mataria, segons les mateixes fonts.

Al lloc, romanen nombroses patrulles de l'Ertzaina, així com un gran nombre de veïns congregats als voltants, consternats pel succeït.

El departament de seguretat del Govern Basc ha informat que investiga la troballa dels dos cadàvers que, segons ha assenyalat, han estat trobats amb "evidents signes de violència" per un dels fills que ha alertat de la troballa al servei d'Emergències.

Cas Susqueda: un nou testimoni assegura que va sentir crits i trets el dia del crim

Novetats del crim de Susqueda: ha declarat un nou testimoni que assegura que va sentir trets i crits el dia que van assassinar dos joves en un pantà.

Crimen Susqueda / Cedida

Crimen Susqueda / Cedida

El Marc Hernández i la Paula Mas eren una parella del Maresme que, l'agost del 2017, van decidir anar a passar un cap de setmana al pantà de Susqueda (Selva). Al cap d'uns dies van aparèixer morts: algú els va matar, va amagar els seus cadàvers i va llençar el cotxe a l'aigua d'aquest pantà d'Osor (Selva).

Quan van trobarlos tenien signes evidents d'haver patit una mort violenta i més de quatre anys després del crim, tothom es continua fent les mateixes preguntes: qui els va matar i per què?