La Policia ha obert una investigació per aclarir les causes de la mort d'una dona de nacionalitat lituana, de 56 anys. El seu cadàver va ser trobat la passada matinada al seu domicili de Motril (Granada) amb algunes restes de sang a prop.

Investiguen la mort d'una dona a Motril

Els agents es van personar al domicili de la morta al carrer Travesía del Santísimo de Motril després de rebre una trucada sobre les 22:30 hores advertint de l'esdeveniment.

En arribar es van trobar el cos de la dona estès al sofà i algunes restes de sang a prop d'ella.

Una vegada personats els serveis sanitaris i forenses es va establir el protocol judicial i es va realitzar l'aixecament del cadàver passades les 2:30 d'aquest diumenge.

Els agents han traslladat a dependències de la comissaria un home de la mateixa nacionalitat de la morta per si pogués aclarir l'esdeveniment.

Policia Nacional / Europa Press

Policia Nacional / Europa Press

Segons ha informat Efe fonts policials no descarten cap hipòtesi encara que fins que demà no se sàpiguen els resultats de l'autòpsia que determinarà les causes de la mort no se sabrà l'ocorregut.

Alicia, la jove morta "atropellada" era periodista a Huelva

Commoció per la mort d'Alicia, una periodista de Huelva morta aquest dissabte. La primera versió que s'ha donat és que ha mort per atropellament. Però actualment hi ha un detingut i els investigadors han plantejat la possibilitat que es tracti d'un nou crim masclista.

El cadàver de la dona ha estat enviat a l'Institut de Medicina Legal de Jaén capital perquè els metges forenses li facin l'autòpsia. L'arrestat, de 35 anys, continuarà tancat fins que hi hagi autòpsia.