Commoció per la mort de l'Alicia, una periodista de Huelva que ha mort atropellada aquest dissabte. Hi ha un detingut i pensen que es podria tractar d'un crim masclista i no d'un accident.

Mor una periodista atropellada a Marmolejo

L'Alicia era una dona de 36 anys,  ha mort el dissabte de matinada a Marmolejo (Jaén) en un possible cas de violència de gènere i era periodista de la cadena Teleonuba, que és d'abast provincial a Huelva.

Així ho informa en un comunicat l'Associació de la Premsa de Huelva, que ha mostrat el seu dolor per la defunció d'aquesta reportera gràfica, Alicia Rodríguez, i ha demanat a la Guàrdia Civil que s'investiguin i aclareixin les circumstàncies i causes de la seva mort.

Alicia Rodriguez / Asociación de Prensa de Huelva

Investiguen si la mort de l'Alicia podria ser un cas de violència masclista / Associació de Premsa de Huelva

"Sempre serà recordada com una treballadora, honesta i alegre"

"Des de l'Associació de la Premsa de Huelva volen traslladar un missatge de condolences cap als seus familiars, amics i companys de professió per tan irreparable pèrdua d'una dona que sempre serà recordada com una treballadora, honesta i alegre", afegeixen des de l'associació.

Nascuda a Huelva, Alicia Rodríguez tenia més de 15 anys d'experiència en el sector audiovisual amb una gran trajectòria com a operadora de càmera, edició i realització en tota mena d'esdeveniments, reportatges i retransmissions en directe com a partits de futbol, desplegaments informatius i esdeveniments festius d'actualitat.

L'Alicia Rodríguez havia treballat a diversos mitjans de Huelva

Durant la seva carrera professional ha treballat en mitjans com a Antena Huelva, Canal Noticias Huelva (CNH) i Teleonuba. Especialment als seus actuals companys volem enviar tot l'afecte i forces per a superar tan tràgic succés.

El succés s'ha produït al voltant de les 3:30 hores, quan un home va sol·licitar una ambulància en el terme municipal de Marmolejo perquè una dona havia patit un accident. En arribar, es van trobar a la dona presumptament atropellada per un vehicle i morta.

Un detingut per possible cas de violència masclista

L'home, veí d'aquesta localitat de Jaén i de 35 anys, està detingut en la caserna de la Guàrdia Civil en aquesta localitat i continuarà arrestat fins que hi hagi autòpsia. "Tenim tres dies i no es posarà en llibertat fins que tinguem resultats. Mentre hi hagi la mínima sospita, ell estarà detingut en el calabós", han subratllat les fonts consultades de la Benemèrita.

El cadàver de la dona ha estat enviat a l'Institut de Medicina Legal de Jaén capital perquè els metges forenses li facin l'autòpsia, que serà la que dictamini si la mort de si va ser a causa d'un atropellament o a unes altres causes.