Una dona de 87 anys ha mort aquest matí després de ser atropellada per un turisme en un pas de vianants a l'avinguda del camí del Mas de Sant Quirze del Vallès, segons ha informat l'Ajuntament de la localitat.

Atropellament mortal a Sant Quirze

L'atropellament ha tingut lloc aquest matí, a les 10.16 h. Al lloc dels fets s'ha personat immediatament la Policia Local, tres ambulàncies medicalitzades i un vehicle medicalitzat de Bombers, que han traslladat la dona ferida greu a l'Hospital de Terrassa, on ha mort poc després.

El consistori ha traslladat "el més sentit condol" als familiars i amics de la persona traspassada i insisteix en la necessitat de continuar treballant per reduir les víctimes d'accidents de trànsit al municipi. 

Apareix un cadàver calcinat i amb amputacions en un cotxe al Vendrell

Els Mossos d'Esquadra investiguen la troballa, aquesta mitjanit, d'un cadàver calcinat en una zona boscosa a tocar de la C-51, al Vendrell, al Baix Penedès, gairebé a tocar del terme municipal d'Albinyana.

Cadàver cotxe calcinat El Vendrell / ACN

Cadàver cotxe calcinat El Vendrell / ACN

Després de rebre l'avís de l'incendi des del 112, els Bombers de la Generalitat es van desplaçar fins al lloc dels fets i han apagat les flames del cotxe, que estava en un camí rural. A l'interior del vehicle hi havia el cos d'una persona i els Bombers van avisar els Mossos d'Esquadra.

Segons informacions policials, el cadàver estava lligat i sembla que havia patit amputacions a les extremitats inferiors, un extrem que s'haurà de confirmar amb les proves forenses que es facin durant aquest matí.

La policia catalana, que no vol donar més detalls dels fets, investiga la relació de l'home trobat mort amb un incident amb armes de foc de fa pocs dies a la zona.

Un mort en una baralla en un pis de Sant Boi

Els Mossos d'Esquadra va detenir ahir un home de 44 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de l'homicidi d'un altre a Sant Boi de Llobregat. Els fets van tenir lloc en un pis de pacients psiquiàtrics, cap a la una del migdia. Un dels residents, en una baralla, va atacar amb una arma blanca el seu company de pis, deixant-lo ferit molt greu.

La dotació policial que s'hi va adreçar va trobar l’home ferit i inconscient. Instants després una dotació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va certificar la mort d'aquest individu i va detenir el seu company de pis. 

El detingut serà entregat al jutge de guàrdia quan s'acabin les diligències i es tingui clar què pot haver passat. No ha transcendit l'edat ni la nacionalitat de la persona morta, que també és un home i que també era un dels residents d'aquest pis tutelat.