Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest migdia a Sant Boi de Llobregat un home de 44 anys de nacionalitat espanyola que ha matat a ganivetades un company de pis.

Una baralla en un pis amb pacients psiquiàtrics

Segons les primeres informacions, a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, un altre dels residents al pis han trucat al 112 alertant d'una baralla entre dos dels companys del pis, en una residència tutelada per a pacients psiquiàtrics.

Després de l'avís, agents de la policia catalana s'han desplegat al pis i han confirmat que hi havia una persona que presentava greus ferides i que estava inconscient, finalment ha acabat morint tot i els esforços d'una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Després de recollir testimoni de les dues persones que hi havia al pis, finalment s'ha detingut un dels companys de pis, un home de 44 anys i de nacionalitat espanyola, com a autor dels fets.

Els Mossos ho relacionen a un problema psiquiàtric

El crim d'aquest migdia a Sant Boi de Llobregat no està relacionat amb l'àmbit delinqüencial i els Mossos d'Esquadra el relacionen directament amb un problema psiquiàtric de l'autor dels fets, que estava vivint en aquest pis tutelat on resideixen persones amb problemes psiquiàtrics.

Igualment, l'home ha quedat arrestat i agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Sud s'han fet càrrec de les investigacions per aclarir els fets.

El detingut serà entregat al jutge de guàrdia

El detingut serà entregat al jutge de guàrdia quan s'acabin les diligències i es tingui clar què pot haver passat. No ha transcendit l'edat ni la nacionalitat de la persona morta, que també és un home i que també era un dels residents d'aquest pis tutelat.

Un home mata la seva mare a Vilafranca

El passat 6 de setembre els Mossos d'Esquadra van detenir a Vilafranca del Penedès un home que va matar, també amb un ganivet casolà, la seva mare al carrer dels Ferrers de la capital del vi.

Crim Ciutat Vella / Mossos d'Esquadra

Un home va matar la seva mare en una casa al centre de Vilafranca del Penedès / ACN

En aquell cas, que recorda el d'avui a Sant Boi, l'home va patir un brot psiquiàtric que el va portar a atacar a la seva mare i al seu germà.

La dona, d'uns 70 anys, va acabar morint i el germà va haver de ser ingressat greu a l'hospital, també per ferides d'arma blanca. Els Mossos d'Esquadra van tancar el cas i el jutge, que havia decretat secret de sumari, va ordenar l'ingrés en un centre psiquiàtric de l'home detingut.